Telefon Klavye Sesi Nasıl Kapatılır ve Açılır? (Android-iOS)

Telefonda yazı yazarken çıkan klavye sesleri nasıl kapatılır biliyor musunuz? İşte, telefonda tuş seslerini kapatmanın yolu!

İmge Kaplan -

Telefonda mesaj yazarken çıkan tuş seslerinden rahatsız oluyorsanız birkaç basit adımda bu sesi kapatabilirsiniz. Telefonu komple sessize almak yerine yapabileceğiniz basit bir ayarla cihazınızın sesi açıkken klavye sesinden kurtulmak mümkün.

Bu içerikte farklı telefon modelleri için  klavye sesi nasıl kapatılır sorusunu yanıtlıyoruz. Her ne kadar birbirine benzese de iPhone’larda ve Android cihazlarda uygulamanız gereken adımlarda ufak farklılıklar mevcut. Daha detaylı bilgiyi içeriğin devamında bulabilirsiniz. İşte, tuş sesinden kurtulmak için ihtiyacınız olan rehber!

nasıl yapılır

Telefonda ve Bilgisayarda Slayt Nasıl Yapılır?

Telefon Klavye Sesi Nasıl Kapatılır?

Telefonda klavye sesini kapatmak için tahmin edeceğiniz üzere, ilk olarak Ayarlar menüsüne ulaşmanız gerekiyor. Sonrasında yapılacak işlemler iPhone’da ve Android’de oldukça benzer. Yine de her ikisi için de adım adım tıklamanız gereken sekmeleri ve seçenekleri farklı başlıklarda sizin için sıraladık.

iPhone Klavye Sesi Kapatma Nasıl Yapılır?

Android’de Klavye Sesi Kapatma Nasıl Yapılır?

Akıllı telefonunuzun markası ne olursa olsun, temel olarak yukarıda sıralanan adımları uyguladığınızda kolayca telefon klavye sesi kapatma/ açma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu? Klavye sesini açık kullanmayı mı tercih ediyorsunuz yoksa kapalı mı? Telefonda nasıl yapıldığını öğrenmek istediğiniz başka işlemler var mı? Yorumlarda sorularınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR