Taşınabilir Güç İstasyonu: Bluetti AC200L

Hızlı şarj ermesiyle dikkat çeken taşınabilir güç istasyonu Bluetti AC200L özellikleri ve fiyatı nedir? İşte yüksek teknolojiyle tasarlanan Bluetti AC200L!

Taşınabilir güç istasyonu Bluetti AC200L, ev aletlerinin sorunsuz şekilde şarj edilmesini sağlayan çoklu güç çıkışından oluşuyor. Bluetti, cihazları sessiz ve hızlı şekilde şarj ederek kullanıcılarından tam not alıyor. Aynı zamanda güneş enerjisi ve elektrik tarifelerinin verimliliği optimizesi için UPS modları da yer alıyor.

Biz de sizler için bu rehberde yüksek teknolojiyle tasarlanan Bluetti AC200L özellikleri ve fiyatını ele aldık.

Yeni Nesil Şarjlar: Anker Taşınabilir Şarj Cihazları Özellikleri ve Fiyatı
TEKNOLOJİ

Yeni Nesil Şarjlar: Anker Taşınabilir Şarj Cihazları Özellikleri ve Fiyatı

Anker, yeni taşınabilir şarj cihazları ile günlük hayatı kolaylaştıracak bir dokunuşta bulunuyor. İşte serinin tüm modelleri ve fiyatları!

Bluetti AC200L Özellikleri

Bluetti AC200L, 2.048 watt-saat elektrik depolayabiliyor. Ayrıca 2,4 kW tepe taleplerini de karşılama özelliğine sahip. Hızlı şarj eden güç istasyonu; dört adet ana çıkış, bir adet güç bağlantı noktası ve dört adette USB bağlantı noktası şeklinde tasarlanmış. Yaklaşık 30 kg ağırlığa sahip olan güç istasyonu, şarj işlemini 90 dakikadan daha kısa zamanda gerçekleştiriyor.

Güç istasyonunun tüm güç çıkışları ön panelde yer alıyor. Her hava koşuluna karşı dayanıklı olmayan bu güç istasyonundaki dört adet USB bağlantı noktasının her biri 100W’a kadar olan iki USB-C bağlantı noktası aralığındadır. Ayrıca dört USB bağlantı noktasının her biriyse 18W’a kadar derecelendiriliyor.

Bluetti AC200L, 120W’luk araba prizine sahip. Bunun yanı sıra 48 volt ve 8 amp RV prizi de var. Güç istasyonundaki dört adet AC soketi, kare şeklindedir. Cihazın her iki kısmında rahat taşınmasını sağlayan tutma yerleri bulunuyor. Araçların bagajlarında çok rahat taşınabildiği için Bluetti AC200L, kolay bir şekilde kamp gibi yerlere götürülebiliyor.

Sol ve sağ kısımdaki örgü ızgaralarla çok rahat hava akışı sağlanıyor. Bluetti AC200L’nin güç butonu; LED halkasıyla çevrelenen, kalın ve dokunsal bir butondur. Bu buton, kolayca açılıp kapanabiliyor. Bluetooth’tan akıllı telefon uygulamasına bağlanılarak üstün özelliklere sahip akıllı ekranı kullanılabilir.

Akıllı ekranda pilin doluluk oranı, boşalması ve pilin tahmini olarak dolma süresi gösteriliyor. Akıllı telefon uygulamasından AC, DC, USB devreleri açılıp kapatılabilir. Farklı şarj modlarının yapılandırılması da yapılabilir. Uygulama, güç istasyonundaki çıkışlar kullanılmadığında onları kapatan Eco özelliğini de yapılandırıyor. Ayrıca “Güç Kaldırma” modu da etkinleştirilebiliyor.

Bluetti AC200L özellikleri arasında en dikkat çeken nokta, 4 çeşit modda kesintisiz şekilde güç kaynağı olarak çalışmasıdır. Cihazdaki halihazırdaki ayar, pil arızalana dek mevcut güçle şarjı tutuyor. Akabinde Bluetti AC200L, pillerdeki depolanan güce geçmektedir.

Güç istasyonunda zaman modu bulunuyor. Ev ya da iş yerlerinde faturalardan tasarruf etmek amacıyla bu mod etkinleştirilebilir. Güç istasyonunun güneş enerjisiyle şarj edilmesini sağlayan PV modu mevcut. PV modu aktifleştirilerek güç istasyonu güneş enerjisiyle kısa sürede şarj edilebilir. Güneş enerjisinin yanı sıra AC200L güç istasyonu, şebeke ve arabadan da şarj edilebilir.

Bluetti AC200L Fiyatı

20 ms UPS özelliği sayesinde elektrik kesintisi vb. durumlarda Bluetti AC200L acil olarak ihtiyaç duyulan gücü sağlıyor. Cep telefonu, laptop gibi cihazların şarjını hızlıca dolduran AC200L hem gelişmiş Pil Yönetim Sistemi (BMS) hem de LiFePO₄ pilli olarak tasarlanmış.

Bluetti AC200L, 2.400W’a kadar AC ışık hızında şarj edebiliyor. Sadece 45 dakika içerisinde kapasitenin yaklaşık %80’i doldurulabiliyor. Bluetti AC200L fiyatı, 1.299,00 dolar yani 41.743,37 TL’dir.