Normal Bisikletleri Elektrikli Bisiklete Dönüştüren Swytch GO Kiti Özellikleri ve Fiyatı

Normal bisikletleri elektrikliye çeviren Swytch Go ile tanıştınız mı? İşte, sıradan bisikletleri elektrikliye dönüştüren kitin özellikleri!

Elektrikli bisiklet sektörüne gün geçtikçe yeni bir ürün ekleniyor. Bunun yanı sıra artık sıradan bisikletler de ekstra bir aparat sayesinde kolayca elektrikli bisiklete dönüştürülebiliyor. Elektrikli bisikletlerde son çıkan modeller bütçenizi aşıyorsa siz de bu aparatla kendi bisikletinizi elektrikli hale getirmeyi deneyebilirsiniz. 

Swytch GO adlı bu cihaz, Swytch markası tarafından geliştirilmiş. Her bisikleti elektrikli araca dönüştüren bir kit olarak tanıtılıyor. Bu yazımızda Swytch GO kitinin özelliklerini ve nasıl kullanıldığına ilişkin detayları inceliyoruz. 

Sürmesi En Keyifli Elektrikli Bisiklet Modelleri
Yaşam

Sürmesi En Keyifli Elektrikli Bisiklet Modelleri

Çağın en son teknolojileriyle donatılmış sürmesi en keyifli elektrikli bisiklet modellerini sizler için derledik. İşte detaylar.

Swytch GO Kiti Nedir? Ne İşe Yarar?

Elektrikli bisiklet kiti olarak adlandırılan bu ürün birkaç parçadan oluşan bir kit halinde satılıyor.  Sıradan bisikleti elektrikliye dönüştürmek amacıyla kullanılan ilk ürün Swytch adı ile tanıtılmıştı. Bu kitin içinde bir adet batarya, ön tekerlek ve çeşitli bağlantı aparatları ile sensörlere yer veriliyordu. Toplamda 4 parçadan oluşan bu kiti bisiklete taktığınızda kullandığınız araç artık elektrikli hale geliyordu.

Bu kiti bisikletinize taktığınızda sadece 3.9 kg ağırlığında ekstra bir yük ekleniyordu. Cihazın farklı versiyonları bulunuyor ve bu versiyonlardan hangisini seçtiğinize bağlı olarak sunulan menzil değeri 40 ya da 80 km olarak karşımıza çıkıyordu. Şimdi ise Swytch Go olarak isimlendirilen yeni bir versiyon tanıtıldı. Bu kit aslında yokuş yukarı çıkışta bisikleti desteklemek için tasarlanmış bir sistem. 

Swytch GO adlı yeni versiyonda 250W motor bulunuyor. Üç farklı versiyon ile satışa sunulan bu sürümde bataryanın gövdeye takılması için cırt cırt sistemi kullanılıyor. Bataryanın ağırlığı 2 kg olarak belirtiliyor. Eski versiyonda ön tarafa konumlandırılan batarya yeni kitte ortaya yerleştirilecek şekilde tasarlanmış.

Bu setin 25-100 km aralığı için pedal desteği sunduğu belirtiliyor. Pedalsız olarak kullanılmak üzere özelleştirme imkânı da suan bu kit eskisine göre sürüş adına daha fazla seçenek sunuyor.

Swytch Go Kiti Fiyatı

Swytch Go isimli yeni bisiklet kitinin Türkiye’de ne kadara satılacağı şu an için belirsiz. Yurtdışı fiyatı ise bazı kaynaklarda 500 İngiliz Sterlini olarak paylaşılmış. Bu rakamın altında bir fiyata da satışa sunulabilir.

Temu Güvenilir mi? Sipariş Vermeden Önce Bilmeniz Gerekenler
Yaşam

Temu Güvenilir mi? Sipariş Vermeden Önce Bilmeniz Gerekenler

Çinli online çevrimiçi pazar Temu güvenilir mi? Temu’dan sipariş vermeden önce bilinmesi gerekenler neler? İşte detaylar!

TL olarak baktığımızda bu rakamın yaklaşık 20.000 TL civarına denk geldiğini görüyoruz. Normal elektrikli bisikletlerin fiyatı bu çıtanın çok daha üstünde. Üstelik, bu kit sizi sadece tek bir araca bağlı kılmıyor. İstediğiniz an istediğiniz bisikleti elektrikliye çevirmenizi sağlıyor.