“Spotify İstatistiklerim” Nasıl Görüntülenir?

Spotify’de eskiden dinlediğiniz şarkıların listesine istatistiklerden ulaşabilirsiniz. İşte “Spotify İstatistiklerim” görüntüleme teknikleri!

Ayşin Demirer -

“Spotify istatistiklerim” görüntüleme sayesinde profilinizde çalan en son parçalara ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda Spotify’in senelik çalma listelerinden tüm sene boyu trend haline gelen listeye de ulaşabilirsiniz.

Biz de bu rehberde “Spotify istatistiklerim nasıl görüntülenir” sorusunu cevaplayacağız.

nasıl yapılır

Spotify Dinleme Geçmişi Nasıl Görüntülenir ve Silinir?

Spotify İstatistiklerim Görüntüleme

Spotify’de zaman içinde çalınan şarkıları takip edip bazı alışkanlıklarla ilgili fikir sahibi olabilirsiniz. Favori parçalarınızı kolayca bulabilirsiniz. Böylelikle zevklerinizin zamanla nasıl değiştiğini de öğrenebilirsiniz.

Spotify uygulamasına web, PC ve Mac’ten girerek Spotify’daki alışkanlıklarınızla ilgili ayrıntılara kolayca ulaşabilirsiniz. Spotify’de en sevilen sanatçılara, şarkılara ve çalma listesine şu şekilde ulaşabilirsiniz;

Mobilde Spotify İstatistiklerimi Görüntüleme

Güncel Spotify istatistiklerine mobil uygulamadan ulaşmak mümkün. Ancak burada yalnızca en çok çalınan sanatçılarla çalma listelerine ulaşılabiliyor. Mobilden Spotify istatistiklerine şöyle ulaşılabilir;

Spotify’de Dinlenen Şarkıları Gizleme

Spotifty’de dinlenen şarkıların gizlenmesi mobil uygulamalar ve masaüstünden gerçekleşir. Spotify masaüstünden dinlenen şarkılar şöyle gizlenir;

Yukarıdaki adımların ardından dinlenilen şarkıları arkadaşlarınız kesinlikle görüntüleyemez.

Spotify’de masaüstünden çalma listesini gizlemek içinde ekranın solunda konumlanan oynatma listesinden sağa tıklanır. Akabinde “Gizli Yap” butonuna tıklanarak işlemler tamamlanır.

Spotify’de dinlenen şarkılar mobilden gizlemek için “Ayarlar’a” giriş sağlanır. Ayarlar kısmından aktif/pasif şeklinde ayarlama yapılarak dinlenen şarkılar gizlenir.

Spotify’de mobilden çalma listesi şu şekilde gizleniyor;

Benzer İçerikler

YORUMLAR