Solos AirGo Vision Özellikleri ve Fiyatı

Dünyada bir ilke imza atan Solo AirGo Vision ChatGPT destekli ilk akıllı gözlük tanıtıldı. İşte, bu gözlüğün özellikleri ve fiyatı!

Dünya çapında giyilebilir teknoloji alanında üretilen ürünlerin sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Bu ürünlerin çoğalması ile birlikte sektördeki rekabet ortamı da iyice kızışıyor. Ünlü markaların tanıttığı, arttırılmış gerçeklik ile desteklenen akıllı gözlükler, saatler, bileklikler ve yüzükler birbirinden kullanışlı özellikler sunuyor. Şimdi ise bu alanda dünyada bir ilk gerçekleşiyor.

Solos’un ürettiği bir akıllı gözlük, dünyanın ilk GPT-4o destekli akıllı gözlüğü olarak adını tarihe altın harflerle yazdırıyor. Peki, Solos imzali AirGo Vision isimli bu gözlük bize ne gibi özellikler sunuyor? Gelin, yakından bakalım.

Otomatik Odaklamalı ViXion1 Akıllı Gözlük Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi
TEKNOLOJİ

Otomatik Odaklamalı ViXion1 Akıllı Gözlük Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Giyilebilir teknolojide devrim! Artık birden fazla gözlük kullanmanıza gerek yok! İşte, otomatik odaklamalı ViXion1 ve özellikleri!

Solos AirGo Vision Özellikleri

Görsel verileri GPT-4o teknolojisinden yararlanarak analiz edebilen yapay zekâ destekli ilk akıllı gözlük Solos AirGo Vision tanıtıldı. Cihaza entegre edilmiş olan kamera aracılığıyla edindiği görsel verileri kolayca analiz eden bu gözlük çevreden edindiği bilgileri gerçek zamanlı verilere dönüştürebiliyor.

Nesneleri, insanları, yapıları ve çeşitli simgeleri tanıyabilen akıllı gözlük size ihtiyaç duyduğunuzda yol ve rota tarifleri sunabiliyor. Alışveriş esnasında fiyat karşılaştırması yapmak istediğinizde mağazada gezerken bu gözlük ile gerekli verileri topladığınızda en uygun fiyata sahip ürünü bulmak son derece kolay bir hale geliyor.

Akıllı gözlüğün bir diğer özelliği ise sesli komutları algılayabiliyor olması. Yani sesli bir şekilde cihazı yönetme şansınız da var.

Solos AirGo Vision Fiyatı

Solos imzalı akıllı gözlüğün içinde yerleşik olarak bulunacak kameranın özellikleri henüz resmi olarak paylaşılmadı. Benzer şekilde satış tarihine ilişkin de resmi bir açıklama şimdilik yok. Sadece cihazın bu sene içinde satışa çıkmasının planlandığını biliyoruz.

Fiyatına gelecek olursak, Solos AirGo Vision’ın ilk etapta 250 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacağı bilgisi paylaşıldı. Bu da TL olarak yaklaşık 8.200 TL gibi bir değere denk geliyor. Vergiler eklendiğinde bu rakam biraz daha yükselebilir.

Solos AirGo 3 Akıllı Gözlük Özellikleri ve Fiyatı
TEKNOLOJİ

Solos AirGo 3 Akıllı Gözlük Özellikleri ve Fiyatı

CES 2024 fuarında Solos’un yeni akıllı gözlükleri de tanıtıldı. İşte ChatGPT’den güç alan Solos AirGo 3 akıllı gözlüğe dair bilinmeyenler!

Siz bu teknolojik ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? Arttırılmış gerçeklikle donatılmış akıllı gözlükleri daha önce deneyimlediniz mi? Bu gözlüklerde yapay zekâ desteğinin kullanılıyor olması kulağınıza ürkütücü geliyor mu yoksa bu deneyimi yaşamak için sabırsızlananlardan mısınız? Bu ürün ve teknoloji ile ilgili düşüncelerinizi yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın!