Samsung Galaxy Z Flip 6 Su Geçirir mi? Suya Dayanıklı mı?

Samsung Galaxy Z Flip 6 su geçirir mi sorusunun yanıtını merak eden kişiler için rehber hazırladık. İşte Galaxy Z Flip 6 suya dayanıklı mı sorusunun yanıtı!

Anıl Özünaldım -

Galaxy Z Flip serisinin yeni akıllı telefon modelini satın almak istiyorsanız Samsung Galaxy Z Flip 6 su geçirir mi sorusunun yanıtını merak ediyor olabilirsiniz.

Bu rehberde Samsung Galaxy Z Flip 6 suya dayanıklı mı sorusu dahil olmak üzere birçok soruyu yanıtlayacağız. İşte çok şık bir görünüme sahip olan yeni katlanabilir telefon modeline dair detaylar!

Samsung Galaxy Z Flip 6 Su Geçirir mi?

IP48 sertifikasına sahip olan Samsung Galaxy Z Flip 6 modeli suya karşı dayanıklıdır ancak tamamen su geçirmez değildir. Telefon 1,5 metre derinlikteki tatlı suda yaklaşık 30 dakikaya kadar dayanıklılık sunar.

En iyi katlanabilir telefonlar arasında yer alan Galaxy Z Flip 6 modelinin denizde ve havuzda kullanılması tavsiye edilmiyor. Suya karşı dayanıklılığın günlük kullanımdan dolayı zaman içinde azalabileceği belirtiliyor.

Samsung Galaxy Z Flip 6 Özellikleri

Telefonun arka tarafında 50 megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı ve 12 megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı olmak üzere iki farklı kamera bulunuyor. Ön yüzeyde ise 10 megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı kamera mevcut.

Samsung Galaxy Z Flip Fiyatı

Mobil

Samsung Galaxy Z Fold 6 Özellikleri ve Fiyatı

Galaxy Z Flip 6 hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni katlanabilir telefon ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR