Samsung Galaxy Watch FE Özellikleri ve Fiyatı

Samsung giyilebilir teknoloji alanındaki devrimlerine devam ediyor. İşte, Samsung'un yeni akıllı saat modeli Galaxy Watch FE'nin özellikleri ve fiyatı!

Samsung Health konseptiyle birçok kullanıcıya sağlık denetimi açısından teknolojik kapılar arayan Samsung, yepyeni bir akıllı saat modelini piyasaya sürüyor.  Galaxy Watch FE adlı bu üründe gelişmiş sağlık takibi özellikleri bizleri bekliyor.

Fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra şık tasarımıyla da dikkat çeken cihaz günlük kullanımda bileğinizde estetik bir görünüm sergileyecek.İşte, Samsung Galaxy Watch FE’nin özellikleri ve fiyatı!

Kolunuzdan Hiç Çıkarmayacağınız En İyi Akıllı Saat Tavsiyeleri
TEKNOLOJİ

Kolunuzdan Hiç Çıkarmayacağınız En İyi Akıllı Saat Tavsiyeleri

Akıllı saat konusunda tavsiye istiyorsanız doğru yerdesiniz. Hazırladığımız listede birbirinden başarılı olan en iyi akıllı saat modellerine göz atabilirsiniz.

Samsung Galaxy Watch FE Özellikleri

Samsung’un yeni akıllı saat modelinin teknik özellikleri gün yüzüne çıktı.  Safir kristal cama sahip olan ekranda Always On Display özelliği bulunuyor. Safir kristal kullanılmış olması, saatin ekranında yüksek oranda dayanıklılık elde edilmesini sağlıyor.  Böylece Samsung Galaxy Watch FE çizilmelere ve darbelere karşı dayanıklılık sergiliyor.

40 mm çapındaki dairesel ekranda SUPER AMOLED teknolojisi kullanılıyor. 1.5 GB RAM ile gelen akıllı saatte 16 GB dahili depolama kapasitesi mevcut. İşlemci olarak ise Exynos W920 yonga seti tercih edilmiş. Batarya kapasitesi 247 mAh olan saat bir seferlik dolumla birkaç gün kullanım süresi sunuyor.

İşletim sistemi olarak Wear OS destekli One UI 6 Watch kullanılıyor. Cihazın sunduğu ekstra sağlık takibi özellikleri arasında gelişmiş uyku ve kalp atış hızı, EKG ve kan basınç hızının ölçümü gibi detaylara yer veriliyor. 100 farklı egzersiz moduna erişebileceğiniz cihazda Samsung Pay desteği de mevcut.

50 metre derinliğine kadar suya dayanıklılık gösteren akıllı saat GPS desteğine sahip.  Böylece cihazda harita takibi özelliği de bulunacak. Galaxy telefonlarla ve tabletlerle de kolayca senkronize edilip kullanılabiliyor.

Böylece arama, mesaj yanıtlama gibi işlemler akıllı saat üzerinden kolayca halledilebiliyor. Üç farklı kasa rengi ile satışa sunulması planlanıyor. Bu renkler gümüş, siyah ve rose gold şeklinde sıralanıyor.

Samsung Galaxy Watch FE Fiyatı

Samsung’un yeni ve kullanışlı akıllı saat modeli Galaxy Watch FE’nin bu yaz globalde satışa çıkması planlanıyor. Başlangıç fiyatı 200 dolar civarında olması beklenen akıllı saat renkli kayışlarla unisex kullanıma uygun olarak raflarda yerini alacak.

Suya Dayanıklı Akıllı Saat Modelleri ve Fiyatları - 2024
TEKNOLOJİ

Suya Dayanıklı Akıllı Saat Modelleri ve Fiyatları - 2024

2024 yılında suya dayanıklı akıllı saat modelleri ile kesintisiz bir deneyim yaşamak mümkün. İşte mutlaka almayı düşüneceğiniz akıllı saatler!

Siz bu saat hakkında ne düşünüyorsunuz? Apple Watch yerine bu ürünü almayı düşünür müsünüz? Yorumlarınızı bizimle paylaşın!