50 MP Ön Kameralı Samsung Galaxy F55 5G Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde Samsung Galaxy F55 5G özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları yanıtlayacağız. İşte şık görünüme sahip yeni akıllı telefonun detayları!

Anıl Özünaldım -

50 megapiksel çözünürlüğünde ön kameraya sahip olan Samsung Galaxy F55 5G özellikleri ve fiyatı nedeniyle dikkat çekiyor. Peki, 45W kablolu hızlı şarj teknolojisini destekleyen yeni akıllı telefon modeli enler sunuyor?

2024 yılının nisan ayında tanıtılan Samsung Galaxy C55 modelinin ardından yeni bir telefon daha tanıtıldı. Galaxy F55 5G olarak isimlendirilen akıllı telefon yüksek yenileme hızı dahil olmak üzere birçok özelliğiyle dikkat çekiyor. Bu rehberde yeni telefonun neler sunduğunu açıkladık.

Samsung Galaxy F55 5G Özellikleri

Mobil

Android 15 Tabanlı One UI 7.0 Güncellemesi Alacak Samsung Telefonlar!

Telefonun arka tarafında 50 megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı kamera, 8 megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel çözünürlüğünde makro kamera olmak üzere üç farklı kamera bulunuyor.

Galaxy F55'in ön yüzeyinde 50 megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı kamera yer alıyor. 5.000 mAh batarya kapasitesine sahip telefon 45W kablolu hızlı şarj teknolojisini destekliyor. Peki, Samsung Galaxy F55 5G ne kadar fiyata satılıyor?

Samsung Galaxy F55 5G Fiyatı

Samsung Galaxy F55 5G Hindistan'da piyasaya sürüldü. Telefonun Türkiye'de satışa sunulup sunulmayacağı bilinmiyor. Yukarıda tahmini fiyatlara yer verdik ancak telefon farklı fiyat etiketleriyle satışa sunulabilir.

Mobil

En İyi Samsung Telefon Modelleri - 2024

Bu rehberde Samsung Galaxy F55 5G ne kadar fiyata satılıyor sorusu dahil bazı soruları cevapladık. Söz konusu telefon ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR