Yeni Renault Rafale E-Tech Özellikleri ve Fiyatı

Renault'nun yeni hibrit motorlu SUV aracı tanıtıldı. İşte, Renault Rafale E-Tech'in özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi!

İmge Kaplan -

Renault’nun 2024 yılında heyecanla beklenen yeni SUV aracı tanıtıldı. Hibrit motor seçenekleri ile gelen araç hem dış görünüşündeki detaylar hem de sahip olduğu teknik özellikler ile göz kamaştırıyor.

İki farklı donanım seviyesi ile piyasaya sürülen araçta gelişmiş multimedya sistemi, farklı sürüş modları, aerodinamik dış tasarım, panoramik açılır tavan gibi önemli detaylar bizi karşılıyor. 

Peki, yeni Renault Rafale E-Tech’in teknik özellikleri neler? Satış fiyatı ne kadar? Türkiye’ye ne zaman gelecek? Gelin, bu soruların cevaplarına birlikte bakalım.

Otomobil

Renault Fiyat Listesi - 2024

Renault Rafale E-Tech Özellikleri

Renault Rafale E-Tech Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Aracın yurt dışı için başlangıç fiyatı belli oldu. 38.195 İngiliz Sterlini’nden başlayan fiyatlarla satılacak olan Renault Rafale E-Tech’in Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağına dair henüz bir duyuru yapılmadı.

2024 yılında Türkiye’de de satılması planlanan aracın belirlenen satış fiyatının TL karşılığına baktığımızda 1.560.000 TL gibi bir rakamla karşılaşıyoruz. Bu fiyata vergiler dahil değil. 

Otomobil

Renault Symbioz Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Siz bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz? Türkiye’ye geldiğinde almayı düşünür müsünüz? Yorumlarınızı bizimle paylaşın!

Benzer İçerikler

YORUMLAR