Reeder S19 Max Özellikleri ve Fiyatı

Türk akıllı telefon üreticisi Reeder’e ait S19 Max özellikleri ve fiyatı nedir? İşte detaylarıyla Reeder S19 Max!

Bütçe dostu olarak nitelendirilen Reeder S19 Max hem şık tasarımı hem de gelişmiş özellikleriyle dikkat çekiyor. Cihaz, özel yazılım ve uygulamalardan oluşuyor. Biz de bu rehberde fiyat-performans açısından öne çıkan Reeder S19 Max’ın özelliklerini ele aldık.

Reeder S19 Max Pro Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Reeder S19 Max Pro Özellikleri ve Fiyatı

Günlük kullanımla ilgili birçok gereksinimi karşılayan Reeder’ın orta segment telefonu Reeder S19 Max Pro özellikleri ve fiyatı nedir? İşte detaylar!

Reeder S19 Max Özellikleri

  • Ekran boyutu: 6.5 inç
  • İşlemci: MediaTek Helio P22
  • Ön kamera: 5 MP
  • Ana kamera: 13 MP
  • Depolama: 128 GB
  • Ekran çözünürlüğü: 1600 x 720
  • Ekran panel tipi: LCD
  • Ram: 4 GB
  • İşletim sistemi: Android 11
  • Batarya kapasitesi: 3950 mAh

Reeder S19 Max; bağlantı seçenekleri, ekran özellikleri, kamera çözünürlüğü ve batarya kapasitesiyle öne çıkıyor. Cihaz, MediaTek Helio P22 (MT6762) işlemciye sahip. Aynı zamanda 4 GB bellek birimli telefon, takılma ve donma olmadan sorunsuzca çalışıyor. Böylelikle birçok işlemde gerçekleştirilebiliyor.

Hafıza kartı destekli cihazın depolama alanı, 128 GB genişliktedir. Reeder S19 Max, 6.5 inç boyutunda LCD ve 1600 x 720 piksel HD+ çözünürlüğünde ekrandan oluşuyor. Cihaz büyük ekranlı olduğu için iş ve kişisel kullanım açısından çok avantajlıdır.

Kapasitif ekrana sahip olan bu telefonda Multi Touch teknolojisi kullanılmış. Çoklu dokunma özellikli Multi Touch teknolojisi sayesinde telefonun ekranının dokunmatik kısmından parmaklarla çeşitli işlemler yapılabiliyor. Telefonun ekran hızıysa 60 Hz’dir.

Reeder S19 Max’ın arkasında 3 adet kamera yer alıyor. Ön kamera sensörüyse 1 adettir. Ön kamera 5 MP çözünürlüklü olarak tasarlandı. 13 MP çözünürlükteki ana kameradaysa coğrafi konum etiketleme, Bokeh portre modu ve oto focus özelliklerinden oluşmaktadır.

En İyi Fiyat - Performans Telefonlar - 2024
MOBİL

En İyi Fiyat - Performans Telefonlar - 2024

Uygun fiyata kaliteli bir cep telefonu mu arıyorsunuz? En iyi fiyat - performans telefonlar hakkında detaylı bilgilere bu listeden ulaşabilirsiniz.

Reeder S19 Max Fiyatı

Reeder S19 Max; beyaz, mavi ve siyah renk seçenekleriyle piyasaya sunuldu. microSD, artırılabilir hafıza özellikli cihaz, cep telefonu kullanım alışkanlıklarına bambaşka bir boyut kazandırıyor.

Geniş ekranı sayesinde konforlu bir kullanım olanağı sunan “Yüz Tanımlama” ve “Karanlık Mod” özellikli cihaz, çerçevesiz tasarımlıdır. Geniş renk yelpazesi ve keyifli oyun oynama, video izleme imkanı sunan Reeder S19 Max fiyatı, 5.028,00 TL’dir.