Razer Viper v3 Pro Özellikleri ve Fiyatı

Razer'dan oyun severlere müjde! Performansınızı güçlendirecek, akıcı ve keyifli bir oyun deneyimi vadeden yeni mouse modeli Razer Viper V3 Pro ile tanışın!

İmge Kaplan -

Oyun severlerin yakından tanıdığı marka Razer, yeni bir mouse modeli ile karşımızda! Profesyonel bilgisayar oyunu ekipmanları ile tanınan Razer, oyun severlerin ilgisini çekecek, gelişmiş teknolojilerle donatılmış, ergonomik ve kullanışlı mouse modelini duyurdu.

Bu yazımızda farklı renk seçenekleri ile satışa sunulacak olan, hafif ve yüksek hassasiyetli yeni Razer imzalı mouse modelini inceliyoruz. İşte, Razer Viper V3 Pro’nun özellikleri ve fiyatı!

nasıl yapılır

Mouse Takılma Sorunu Nasıl Çözülür?

Razer Viper V3 Pro Özellikleri

Razer Viper V3 Pro Fiyatı

Türkiye’de henüz satışı olmasa da yurt dışında aktif olarak satışa çıkan Razer Viper V3 Pro’nun fiyatı 159.99 dolar olarak belirtiliyor. Yani, yaklaşık 5.180 TL’lik bir fiyat etiketine sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Cihazın Türkiye’ye gelmesi durumunda eklenecek vergilerle bu tutar biraz daha yüksek olabilir. Ayrıca fare ile birlikte kullanılması önerilen Razer HyperPolling Kablosuz Dongle’ın satış fiyatı da 29.99 dolar olarak belirlenmiş. Bu da yaklaşık 970 TL ediyor. İkisini birlikte almak istediğinizde yurtdışında 6.000 TL civarında bir bütçe ayırmanız yeterli oluyor.

teknoloji

Razer Firefly V2 Pro Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Siz bu fareyi nasıl buldunuz? Oyun esnasında maksimum performans sağlamak için siz hangi fareyi tercih ediyorsunuz? Türkiye’ye geldiğinde Razer Viper V3 Pro’yu almayı düşünür müsünüz? Yorumlarınızı bizimle paylaşın!

Benzer İçerikler

YORUMLAR