Retro El Konsolu Cihazı Powkiddy X55 Özellikleri ve Fiyatı

Tarz ve işlevselliği açısından oyuncuların beğenisini kazanan retro ek konsolu cihazı Powkiddy X55 özellikleri nedir? İşte Powkiddy X55’e dair detaylar!

Powkiddy X55 isimli el oyun konsolu, retro tarzıyla dikkat çekiyor. Jelos sistemiyle çalışan oyun konsolu, farklı oyunlardan oluşan geniş bir kütüphaneye sahip. Kullanıcılarına favori klasik oyunlardan tutunda farklı birçok oyun sunuyor.

Oyunlarda rekabeti tam anlamıyla hissedebileceğiniz Powkiddy X55’in özellikleri ve fiyatına dair detayları bu rehberde bulabilirsiniz.

MSI El Konsolu Claw A1M Özellikleri ve Fiyatı
TEKNOLOJİ

MSI El Konsolu Claw A1M Özellikleri ve Fiyatı

Taşınabilir el konsolu MSI Claw, CES 2024 etkinliğinde tanıtıldı. İşte, güçlü donanım bileşenleriyle dikkat çeken MSI Claw A1M özellikleri ve fiyatı!

Powkiddy X55 Özellikleri

Powkiddy X55 özellikleri arasında yer alan HD TV çıkışı, oyunculara muhteşem oyun deneyimi yaşatıyor. Bu özellik sayesinde televizyona kolayca bağlanıp favori oyunlarını keyifli şekilde oynayabilirsiniz. ABS + elektronik bileşenlerle tasarlanan oyun konsolu, 5,5 inç boyutlu IPS RGB ekrana sahip. El konsolunun ekranı, 720 x 1280 çözünürlüklüdür.

Rock-chips RK3566 ve 1.8 GHz hızında dört adet ARM Cortex-A55 CPU çekirdekten oluşuyor. Güçlü CPU’nun yanı sıra ARM Mali-G52 GPU’da bulunuyor. Oyun konsolunun bataryası, 4.000 mAh’tır. 4.000 mAh’lık bataryanın şarjı tam doldurulduğunda ortalama 4 saat oyun oynama imkanı sunuyor.

212,5 x 19 mm boyutlu ve 293 gram ağırlığındaki oyun konsolunda Nintendo ABXY düzeninden oluşan farklı gamepad butonları da yer alıyor. Linux’ta çalışabilen Powkiddy X55, HDMI çıkışlıdır. HDMI sayesinde konsol; bilgisayar, projeksiyon, televizyon ve monitörlere rahat şekilde bağlanabiliyor. Aynı zamanda USB-C bağlantı noktaları da var. MicroSD kart yuvasının yanında 256 GB’a kadar da ekstra depolama alanı sunuyor.

Powkiddy X55 Fiyatı

Powkiddy X55, çok oyunculu oyunlarda çok ideal bir el konsoludur. Özellikle hem Bluetooth hem de Wi-Fi bağlantısından oluşması konsolun kullanışlılığını net şekilde ifade ediyor. Grup oyunlarına özel olarak Bluetooth kontrol cihazlarını destekliyor.

Powkiddy X55’te oyun ilerlemesi kaydedilip yüklenebiliyor. Oyunlar aranabilir ve oyun geçmişine bakılabilir. Ayrıca favori oyunlarda kaydedilebilir. Ana akımda 64 bit 30 farklı emülatörle uyumlu olan konsolda oyuncular deneyimlerini kişiselleştirebilir. Bunun için oyun ve emalatörleri kolayca indirip ekleme imkanına sahipler. Retro tarzı el konsolu olan Powkiddy X55 fiyatı, 5.500,00 TL’dir.