POCO F6 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde POCO F6 serisi özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları yanıtlayacağız. İşte POCO marka yeni akıllı telefonlara dair detaylar!

Anıl Özünaldım -

Çok şık bir tasarıma sahip olan POCO F6 serisi özellikleri ve fiyatı ile öne çıkıyor. Peki, F6 ve F6 Pro olmak üzere iki farklı modelden oluşan yeni akıllı telefon serisinde hangi donanım bileşenleri yer alıyor?

Bu rehberde çoğu kişi tarafından merak edilen soruları yanıtlayacağız. 2023 yılının mayıs ayında iki farklı modelden oluşan POCO F5 serisi tanıtılmıştı. 23 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenen etkinlikte ise F6 ve F6 Pro modelleri tanıtıldı. İşte yeni telefonlara dair detaylar!

POCO F6 Özellikleri

Orta segment telefonlar arasında yer alan F6 modelinde Snapdragon 8s Gen 3 işlemcisi yer alıyor. 8 GB ve 12 GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneği sunan telefon 160,5 x 74,5 x 7,8 mm boyutlarında.

POCO F6 Fiyatı

POCO F6 Pro Özellikleri

POCO F6 Pro Fiyatı

nasıl yapılır

Xiaomi, Redmi veya Poco Telefonlara HyperOS Kurulumu Nasıl Yapılır?

Bu rehberde POCO F6 serisi ücreti ve donanımı hakkında merak edilen soruları yanıtladık. Yeni telefonlar ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR