Oppo Reno 12F Özellikleri ve Fiyatı

Oppo'nun 12F adlı yeni akıllı telefon modeli Reno 12 serisinde boy gösteriyor. İşte, OPPO Reno 12F'in özellikleri ve fiyatı!

İmge Kaplan -

Oppo’nun yeni akıllı telefon modeli Reno 12 serisine ekleniyor. Orta segmente yönelik geliştirilen Oppo Reno 12F, yapay zekâ destekli yenilikçi teknolojiler sunuyor. Gelişmiş ekran özellikleri, güçlü bataryası ve işlemcisi ile gündem olan telefonun diğer özelliklerini bu içerikte detaylandırıyoruz. İşte, Oppo Reno 12F’in özellikleri ve fiyatı!

Mobil

OPPO Reno 12 Serisinin Fiyatları Tanıtıma Saatler Kala Belli Oldu

Oppo Reno 12F Özellikleri

Oppo Reno 12F Fiyatı

İlk olarak Tayland’da satışı başlayan cihazın iki farklı renk seçeneği bulunuyor. Turuncu ve yeşil alternatiflerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Başlangıç fiyatı ise 330 dolar olarak belirlenmiş. Bu da TL olarak vergiler dahil edildiğinde 22.050 TL gibi bir rakama denk geliyor.

Yani, cihazın Türkiye’de satışa çıkması durumunda bu civarda bir fiyatlandırmaya sahip olması muhtemel gibi gözüküyor. Ayrıca tercih edeceğiniz RAM ve dahili depolama konfigürasyonuna göre de cihaz fiyatlarında değişiklik görülebileceğini unutmamalısınız.

Mobil

33W Hızlı Şarj Sunan Bütçe Dostu Telefon: Oppo A38 Özellikleri ve Fiyatı

Siz bu telefon hakkında ne düşünüyorsunuz? Satın almayı düşünür müsünüz? Yorumlara yazın!

Benzer İçerikler

YORUMLAR