67W Hızlı Şarj Sunan Telefon: Oppo F27 Pro+ Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde Oppo F27 Pro+ özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Oppo tarafından tanıtılan yeni akıllı telefon!

Anıl Özünaldım -

67W hızlı şarj teknolojisini destekleyen Oppo F27 Pro+ özellikleri ve fiyatı ile dikkat çekiyor. Peki, Oppo marka yeni akıllı telefon modelinde hangi donanın bileşenleri yer alıyor? Bu rehberde telefonun neler sunduğunu açıkladık.

2024 yılının ocak ayında yapılan tanıtım ile beraber Oppo Find X7 serisi tanıtılmıştı. 13 Haziran 2024 tarihinde ise yeni bir akıllı telefon modeli duyuruldu. F27 Pro+ olarak isimlendirilen telefon 120Hz yenileme hızı dahil birçok özelliğiyle öne çıkıyor. İşte Oppo F27 Pro+ ücreti ve donanımı hakkında merak edilen detaylar!

Oppo F27 Pro+ Özellikleri

Mobil

En İyi Fiyat - Performans Telefonlar! vivo, Xiaomi, Samsung ve Fazlası

6,7 inç ekran büyüklüğüne sahip olan telefon, 1080 x 2412 piksel çözünürlük, 120Hz yenileme hızı ve yaklaşık 394 PPI piksel yoğunluğu sunuyor. Corning Gorilla Glass Victus 2 ekran koruma teknolojisini destekleyen cihaz 162,7 x 74,3 x 7,9 mm boyutlarında.

Telefonun arka tarafında 64 megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı kamera ve 2 megapiksel çözünürlüğünde makro kamera yer alıyor. Ön yüzeyde ise 8 megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı kamera mevcut.

5.000 mAh batary akapasitesinin yer aldığı telefon 67W kablolu hızlı şarj teknolojisini destekliyor. Peki, Android 14 tabanlı ColorOS 14 ile beraber gelen Oppo F27 Pro+ ne kadar fiyata satılıyor?

Oppo F27 Pro+ Fiyatı

Telefonun Türkiye'de satışa sunulup sunulmayacağı bilinmiyor. Yukarıda tahmini fiyatlara yer verdik ancak telefon farklı fiyat etiketleriyle satışa sunulabilir.

Mobil

Android 15 Güncellemesi Alacak Oppo Telefonlar

Bu rehberde Oppo F27 Pro+ ücreti ve donanımı hakkında merak edilen soruları cevapladık. Söz konusu akıllı telefon ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR