33W Hızlı Şarj Sunan Bütçe Dostu Telefon: Oppo A38 Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde Oppo A38 özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte uygun fiyat etiketiyle dikkat çeken akıllı telefon!

İmge Kaplan -

Bütçe dostu akıllı telefon modeli Oppo A38 özellikleri ve fiyatı ile öne çıkıyor. Peki, Oppo marka akıllı telefon modelinde hangi donanım bileşenleri bulunuyor? Bu rehberde telefona dair merak edilen soruları yanıtlayacağız.

Oppo, 2023 yılının eylül ayında A38 modelini tanıttı. 33W hızlı şarj teknolojisi ve 50 MP çözünürlüğünde geniş açılı kamerasıyla çeken telefon uygun fiyat etiketiyle satılıyor. İşte söz konusu akıllı telefona dair detaylar!

Oppo A38 Özellikleri

Telefonun arka tarafında 50 megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı kamera ve 2 megapiksel çözünürlüğünde derinlik kamerası yer alıyor. Ön yüzeyde ise 5 megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı kamera mevcut.

Ön ve arka kameralar 1080p çözünürlükte 30 FPS video kaydı yapabiliyor. Telefonda ayrıca gece ve portre dahil olmak üzere çeşitli çekim modları bulunuyor. 128 GB depolama alanına sahip cihaz 4 GB ve 6 GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneği sunuyor.

33W hızlı şarj teknolojisiyle dikkat çeken telefonda 5.000 mAh batarya kapasitesi yer alıyor. Gücünü MediaTek Helio G85 işlemcisinden alan telefonda Mali G52 MC2 GPU mevcut. Peki, çok şık bir görünüme sahip olan Oppo A38 ne kadar fiyata satılıyor?

Oppo A38 Fiyatı

"Parlak siyah" ve "parlak sarı" olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunan Oppo A38 modelinin 6 GB RAM'e sahip olan sürümü 7 bin 900 TL civarında fiyata satılıyor.

Mobil

Oppo Reno 12F Özellikleri ve Fiyatı

Oppo A38 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Söz konusu akıllı telefon ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR