OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Fiyatı

OnePlus'ın yeni akıllı telefonu piyasaya sürülüyor. İşte, OnePlus Ece 3 Pro'nun özellikleri ve fiyatı!

OnePlus yeni akıllı telefon modelini tanıttı. Bu cihazda Glacier Battery isimli özel bir teknoloji kullanılıyor. Yüksek batarya kapasitesi ve hızlı şarj gücü ile uzun süreli kullanım imkanı sunan telefonda RAM kapasitesi de oldukça yüksek.

OnePlus Ace 3 Pro isimli bu telefonda bizi bekleyen diğer özellikler neler? Yeni akıllı telefonun satış fiyatı ne kadar olacak? Bu yazımızda OnePlus Ace 3 Pro ile ilgili detayları kaleme alıyoruz. İşte, ayrıntılar!

100W Hızlı Şarj ve 16 GB RAM: OnePlus Nord 4 Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

100W Hızlı Şarj ve 16 GB RAM: OnePlus Nord 4 Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde OnePlus Nord 4'ün özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları yanıtlayacağız. İşte OnePlus marka yeni akıllı telefon modeli!

OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri

  • 9 mm kalınlığa sahip olan akıllı telefon ince ve kullanışlı tasarımı ile ergonomik bir kullanım sunuyor.
  • 6100 mAh bataryadan güç alan model 100 W kablolu şarj desteği sunuyor.Kablosuz şarj özelliği ise bulunmuyor.
  • 0’dan %100 doluluk oranına ulaşma süresi 36 dakika olarak belirtilen model, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alıyor. 
  • Geçmiş modeller ile kıyaslandığında %36 oranında daha iyi soğutma performansı gösteren cihazın termal iletkenlik seviyesi de %70 oranında daha iyi olarak nitelendiriliyor.
  • Ekran özelliklerine baktığımızda 6.78 inç büyüklüğündeki OLED teknolojili ekran bizi karşılıyor. Bu ekranda 120 Hz yenileme hızı ve 4500 nit parlaklık sunuluyor.
  • Arka kamera setinde 50 MP’lik ana kameraya eşlik eden 8 MP’lik ultra geniş açı kamerası ve 2 MP’lik makro çekim kamerası olduğunu görüyoruz.
  • Ön kamera çözünürlüğü ise 16 MP olarak belirtiliyor.
  • Ayrıca cihazda çift stereo hoparlör, üç aşamalı uyarı kaydırıcı, NFC, IR blaster, Wi-Fi 7 ve Bluetooth 5.4 bağlantı desteği gibi özellikler yer alıyor.

OnePlus Ace 3 Pro Fiyatı

OnePlus Ace 3 Pro üç farklı renk seçeneği ile geliyor. Bu renkler titanyum gümüş, yeşil ve beyaz olarak sıralanıyor. Cihazın farklı RAM ve dahili depolama konfigürasyonları mevcut. Bu seçimlere bağlı olarak da satış fiyatı değişiklik gösteriyor.

Genel olarak fiyatlar 440 dolardan başlıyor ve 646 dolara kadar yükseliyor. RAM kapasitesi için 12 – 16 – 24 GB seçenekleri ile gelen cihazda dahili depolama alanı için de 256, 512 GB ve 1 TB alternatifleri bulunuyor. 

144Hz Ekran ve Güçlü Donanım: OnePlus Pad Pro Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

144Hz Ekran ve Güçlü Donanım: OnePlus Pad Pro Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde OnePlus Pad Pro özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları yanıtlayacağız. İşte güçlü donanıma sahip yeni tablet modeli!

Çin’de 3 Temmuz’da satışa çıkacak olan cihazın Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağı ise henüz bilinmiyor.