Nothing CMF Phone 1 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Nothing'in yeni akıllı telefonu CMF Phone 1 görücüye çıkıyor. İşte, ilk olarak Hindistan'da satılacak Nothing CMF Phone 1'in özellikleri ve fiyatı!

Çin esaslı bir akıllı telefon markası olan Nothing’in yeni cihazı satışa hazırlanıyor. Hindistan’da ve sonrasında dünyanın farklı noktalarında piyasaya sürülecek olan modelde kullanışlı özellikler bizleri bekliyor. İşte, Nothing CMF Phone 1’in özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi!

Bu rehber, Nothing CMF Phone 1 ücreti ve donanımı hakkında ortaya çıkan söylentiler göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır. Bu sebepten ötürü rehberdeki bilgiler değişebilir.

Nothing CMF Phone 1 Özellikleri

  • Ekran Boyutu: 6,7 inç
  • Ekran Teknolojisi: AMOLED
  • Ekran Çözünürlüğü: FHD+
  • Ekran Yenileme Hızı: 120Hz
  • İşlemci: MediaTek Dimensity 7300
  • GPU: Mali-G615 MC2
  • RAM: 6 GB / 8 GB
  • Depolama: 128 GB
  • Arka Kamera: 50 MP ana kamera ve derinlik sensörü
  • Ön Kamera: 16 MP
  • Batarya Kapasitesi: 5.000 mAh
  • Kablolu Şarj: 33W

Nothing Phone (3) Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi
MOBİL

Nothing Phone (3) Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Bu rehberde Nothing Phone (3) özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi hakkında merak edilen soruları yanıtlayacağız. İşte Nothing marka yeni telefon!

6,7 inç büyüklüğünde ekranla gelmesi beklenen CMF Phone 1’in ekranı AMOLED teknolojisi ile donatılacak. 120 Hz yenileme hızı ile FHD+ çözünürlük sunan ekranda bir adet ön kameraya yer verilecek ve bu kameranın çözünürlüğü 16 MP olacak.

Telefonun arka tarafında 50 megapiksel çözünürlüğünde ana kamera ve derinlik sensörü yer alabilir. İşlemci tarafında MediaTek Dimensity 7300’ün tercih edildiğini görüyoruz. Grafik işlemcisi olarak ise Mali-G615 MC2 eşlik edecek.

5000 mAh bataryada 33 W hızlı şarj desteği sunan cihazın arka kamera seti iki adet kameradan oluşacak. 5G destekli akıllı telefonun 6 GB ve 8 GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneği sunacağı iddia ediliyor.

Depolama tarafında yalnızca 128 GB seçeneğinin yer alacağı söyleniyor. Android 14 işletim sistemi ile gelecek olan cihazda ekran altı parmak izi okuyucu da bulunacak. Telefonun Geekbench'te tek çekirdekli testte 1.016 puan, çoklu çekirdek testinde ise 2.630 puan aldığı ortaya çıktı.

Nothing CMF Phone 1 Fiyatı

CMF Phone 1 modelinin 6 GB RAM'e sahip sürümünün 15.999 INR, 8 GB RAM'e sahip olan sürümünün ise 17.999 INR fiyat etiketiyle satışa sunulacağı iddia ediliyor. Buna göre Nothing CMF Phone 1 tahmini Türkiye fiyatı 12 bin 838 TL civarında olabilir.

Söz konusu telefonun fiyatı henüz resmî olarak açıklanmadı. Bu nedenden ötürü telefon farklı fiyat etiketleriyle piyasaya sürülebilir.

Nothing CMF Phone 1 Çıkış Tarihi

Duyurulduğu günden beri merak içerisinde beklenen CMF Phone 1 modeli 8 Temmuz 2024 tarihinde tanıtılacak.

Nothing Phone 2a Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Nothing Phone 2a Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde Nothing Phone 2a özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları yanıtlayacağız. İşte Nothing marka yeni akıllı telefon modeli!

Siz bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz? Türkiye’ye gelmesi durumunda Nothing CMF Phone 1’i satın almak ister miydiniz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizimle paylaşın!