Nanoleaf Umbra Cup Özellikleri ve Fiyatı

Sade ve şık tasarıma sahip Nanoleaf Umbra Cup özellikleri ve fiyatı nedir? İşte akıllı lambaya dair tüm detaylar!

Ayşin Demirer -

Akıllı cihazlar, son dönemde hayatımızın parçası haline geldi. Hayatımızı kolaylaştıran bu akıllı cihazlar arasında lambalarda yer alıyor. Birinci sınıf malzemeyle tasarlanan Nanoleaf Umbrea Cup isimli akıllı lamba özellikleriyle dikkat çekiyor. Biz de bu rehberde Nanoleaf Umbra Cup özellikleri ve fiyatından bahsedeceğiz.

proje

Dünyanın İlk Akıllı Lambası ile Tanışın: FLUXO

Nanoleaf Umbra Cup Özellikleri

Nanoleaf Umbra Cup, çeşitli Matter uyumlu akıllı ev sistemleri ve Thread mesh ağlarıyla uyumlu çalışıyor. Ayrıca Nanoleaf’ın akıllı lambası, akıllı telefon ve hoparlörden aktarılan komutlarla çalıştırılabiliyor.

Evde, ofiste vb. çeşitli yaşam alanlarında çok rahat kullanılabilecek tasarım ve özelliklere sahip olan lamba, 16 milyondan fazla renk seçeneğiyle kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Aynı zamanda 320 lümene kadar parlaklık ve ayarlanabilir beyaz ışık tonları sunuyor. 

Nanoleaf Umbra Cup’in kullanılması için Android ve iOS cihazlara sorunsuzca yüklenen “Nanoleaf” uygulamasından yararlanılmalıdır. Bu uygulama, Bluetooth üzerinden kolayca lambanın kurulması ve kablosuz olarak kontrolünü sağlıyor. Akıllı lamba, yerleşik USB-A kablosuyla ışıkları yansıtıyor. Telefon gibi cihazlar, USB-A şarj bağlantı noktasında şarj ediliyor.

Lamba, üzerinde yer alan düğme ile açılıyor. Lambanın varsayılan ışığının rengi kırmızıdır. Nanoleaf uygulaması üzerinden kırmızı ışığın rengi değiştirilir. 25.000 saat kullanım ömrüne sahip olan lambanın pil ömrüyse güç kaynağına takılı değilken yaklaşık 4 saattir.

Nanoleaf Umbra Cup Fiyatı

Nanoleaf Umbra Cup, iç mekanlar için tasarlandı. Apple Home, Amazon Alexa, Google Home’a entegre edilebilen lamba, günlük rutin işlerin yapılmasını da kolaylaştırıyor. Günlük rutinleşmiş işleri kolaylaştırmak adına ayarlama yapılarak ışıkların belirli zaman dilimlerinde açılıp kapanması sağlanabilir.

Gündüz enerji verecek şekilde ışık aktarması sağlanabilir. Akşamları da dinlendirecek bir ışık ayarlanabilir. Işık ayarlaması yapılırken güneşin durumu ve saat dilimleri dikkate alınmalıdır. Bu ayarlamalar, uygulamadaki sekiz ön ayardan yapılmaktadır.

İnternet

Her Evde Olması Gereken En İyi Akıllı Ev Aletleri Nelerdir?

Örneğin, ortamın ışığı güneş batarken kırmızıya dönük olacak şekilde ayarlanabilir. İşlevsel özelliklere sahip olan Nanoleaf Umbra Cup fiyatı ise 130 dolar (4.267,90 TL) olarak belirlendi.

Benzer İçerikler

YORUMLAR