Motorola Razr+ 2024 Özellikleri ve Fiyatı

Motorola katlanabilir telefonlar arasına yeni bir model ekliyor. İşte, Motorola Razr+ 2024'ün özellikleri ve fiyatı!

Motorola’dan yeni bir katlanabilir telefon daha geliyor. Tanıtım videosu sızdırılan akıllı telefon çok yakında görücüye çıkıyor. Yakın bir tarihte başta ABD ve Çin olmak üzere çeşitli ülkelerde satışa çıkması planlanan cihazın özellikleri merak konusu oldu.

Videodaki verilere göre açığa çıkan özellikleri ve bu telefonun sunacağı avantajları içeriğin devamında bulabilirsiniz. İşte, Motorola Razr+ 2024’ün özellikleri ve fiyatı!

Katlanabilir Motorola Razr 50'den Yeni Bilgiler!
MOBİL

Katlanabilir Motorola Razr 50'den Yeni Bilgiler!

Motorola son dönemde yeni bir katlanabilir telefon üzerinde çalışıyor. Söz konusu telefon Motorola Razr 50 performans testinde boy gösterdi!

Motorola Razr+ 2024 Özellikleri

  • Tasarım itibariyle geçmiş yıllarda çıkan katlanabilir telefonlara benzer bir görünüme sahip olan cihaz suya dayanıklılık açısından en üst seviyede yani, IPX8 ile derecelendiriliyor.
  • Böylece su altı çekimlerinde fotoğrafçılar için kullanışlı bir seçenek olacak. Fotoğraf çekimlerine ilişkin bir diğer yenilik ise geniş açı kamerasının yerine telefoto yakınlaştırma kamerasının kullanılıyor olması. 
  • Bunun yanında yapay zekâ desteği de cihazın öne çıkan özellikleri arasında sıralanıyor. Moto AI desteğiyle cihazın sunacağı özellikler heyecanla bekleniyor.
  • Söz konusu videoda cihazın sadece dış kısmındaki ekran görüntüleniyor. Bu ekranın çapının 4 inç civarında bir büyüklüğe sahip olacağı belirtilmiş. 
  • Çerçeve tasarımının geliştirildiğini de bu videoda görebiliyoruz.

Motorola Razr+ 2024 Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Motorola’nın yeni katlanabilir cep telefonu için çıkış tarihi olarak 25 Haziran hedef gösteriliyor. İlk olarak Amerika ve Çin pazarında satışa çıkması planlanan cihazın bir süre sonra global pazara açılması bekleniyor.

Fiyat konusuna gelecek olursak, henüz Motorola Razr+ 2024 modeli için açıklanmış resmi bir satış fiyatından söz etmek mümkün değil. Geçmiş modellerin güncel fiyatlarına bakarak bazı tahminler yürütülebilir.

2023 Motorola Razr+ modeli için internette 650 dolar gibi bir fiyat etiketi görüntüleniyor. Bu da yaklaşık 21.350 TL’ye denk geliyor. Vergiler eklendiğinde ise bu rakam 43.500 TL seviyesine ulaşıyor. Benzer şekilde Razr 40 Ultra’nın da bu civarda bir satış fiyatına sahip olduğunu görüyoruz.

Bu veriler ışığında yeni çıkacak olan Motorola Razr+ 2024 için 650 dolardan biraz daha yüksek bir fiyat beklentisinde olduğumuzu söyleyebiliriz. TL bazında ise bu telefonun satış fiyatının 50.000 TL’nin üstünde olması muhtemel gibi gözüküyor.

Son Zamanların Trendi: En İyi Katlanabilir Telefonlar - 2024
MOBİL

Son Zamanların Trendi: En İyi Katlanabilir Telefonlar - 2024

Son yıllarda teknolojinin gelişmesi sayesinde katlanabilir telefon modelleri sıkça kullanılmaya başladı. Peki, en iyi katlanabilir telefonlar hangileri?

Siz bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz? Türkiye’ye gelirse almayı düşünür müsünüz? Yorumlarda fikirlerinizi bizimle paylaşın!