Logitech Signature M650 İncelemesi: AI Prompter Özelliğine Sahip Mouse!

Gelişmiş özellikleri ile öne çıkan Logitech Signature M650 neler sunuyor? Logitech Signature M650 incelemesi ile merak edilen soruları yanıtlayacağız.

Logitech Signature M650 incelemesi ile şık görünüme sahip mouse'un neler sunduğuna yakından göz atacağız. Logitech marka yeni mouse, ChatGPT'ye hızlı ve kolay erişim imkânının yanı sıra gelişmiş özellikler ve konforlu kullanım deneyimi sunuyor.

Logitech Signature M650 İncelemesi

Logitech Signature M650 olarak isimlendirilen mouse, farklı el boyutlarına hitap ediyor. Bu, özellikle gün içerisinde uzun süre boyunca mouse kullanan kişiler için oldukça büyük bir öneme sahip.

Mouse'un küçük ve orta boyutlu eller için M650, büyük boyutlu eller için M650 L versiyonu bulunuyor. Böylece küçük, orta ve büyük ele sahip olan kullanıcılar uzun süre boyunca konforlu bir deneyim elde edebiliyor.

Hangi farenin size uygun olduğunu öğrenmek için pratik bir yol mevcut. Eliniz 3 kredi kartından daha küçük veya aynı boyuttaysa M650, eliniz 3,5 kredi kartı boyutunda veya daha büyükse M650 L'yi tercih edebilirsiniz.

Mouse'un ayrıca solak kullanıcılar için de bir modeli mevcut. M650 L Left isimli modelde kısayol tuşları, başparmak hizasına gelmesi için sağ tarafta konumlanıyor. Böylece solak kişiler mouse'u çok rahat şekilde kullanabiliyor.

Günlük iş deneyimini geliştirmek için tasarlanan Signature M650, sahip olduğu konforlu tasarım sayesinde uzun saatler boyunca bilgisayar üzerinden rahatça çalışılabilmesine imkân tanıyor. Mouse, tasarımın yanı sıra gelişmiş özellikleriyle de dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor.

"Akıllı Kaydırma Tekerleği" özelliği sayesinde detaylara bakmak için satır satır hassas kaydırma yapabilir, uzun sayfalar arasında kolayca geçiş yapmak için hızlı kaydırma gerçekleştirebilirsiniz. Yalnızca tek dokunuş ile modlar arasında otomatik olarak geçiş yapabilmeniz mümkün.

Logitech Options+ uygulaması, kişiselleştirme seçenekleri sunarak verimliliğin artmasına yardımcı oluyor. Bu uygulama sayesinde geri-ileri veya kopyala-yapıştır gibi kısayollar için mouse'un yan tuşlarını özelleştirebilirsiniz.

Pembe, açık gri ve grafit olmak üzere üç farklı renk seçeneği sunan mouse, Windows, Chrome OS, Linux, Android, macOS, iOS, iPadOS işletim sistemleriyle uyumlu çalışıyor. Böylece uyumluluk sorunu yaşanmıyor.

Bazı mouse modellerinde tıklama sesi sinir bozucu olabiliyor. Silent Touch teknolojisini destekleyen Signature M650 ise tıklama sesini %90 oranında azaltıyor. Böylece sessiz bir kullanım elde ediliyor.

ChatGPT Deneyimini Bambaşka Boyuta Taşıyan Logi AI Prompt Builder

Bluetooth ve Logi Bolt USB alıcıyla bağlantı yapılabilen mouse'ta Logi AI Prompt Builder entegrasyonu bulunuyor. Bu entegrasyon sayesinde kullanıcılar yapay zekâ destekli sohbet botu ChatGPT'ye hızlı ve kolay şekilde erişebiliyor.

Kullanıcıların işlerini sürdürürken yapay zekâ teknolojisini kullanmaya devam etmesini sağlayan araç, Logi Options+ uygulaması üzerinden ücretsiz olarak sunuluyor. Bu özellik, klavye veya mouse üzerinden sadece bir tuş ile etkinleştirilebiliyor.

Editörün Yorumu

Yuvarlak hatlı yumuşak başparmak alanı ve kauçuk yan kavrama yerleri sayesinde konforlu bir kullanım sunan Logitech Signature M650, bu sayede bir işe odaklanmayı daha kolay hâle getiriyor. Kısayol özelleştirme, ChatGPT'ye hızlı erişim ve sessiz çalışma imkânı da daha iyi deneyim elde edilmesini sağlıyor.

Sonuç olarak Logitech Signature M650, uzun süre masa başında çalışan, ekipmanlara orta düzeyde bütçe ayıran beyaz yakalılar, teknoloji meraklıları, gün içerisinde ChatGPT'yi kullananlar ve ofiste çalışan kişiler için harika bir seçenek.

Logitech Signature M650 Özellikleri

  • Akıllı Kaydırma Tekerleği
  • Ergonomik tasarım
  • Bluetooth veya Logi Bolt USB alıcısı ile bağlantı seçenekleri
  • Sessiz Tıklama teknolojisi
  • Özelleştirilebilir tuşlar
  • Uzun pil ömrü
  • Çoklu platformlarla uyum

Logitech Signature M650 Fiyatı

Logitech Signature M650 modeli 1.129 TL civarında fiyat etiketiyle satılıyor.