Lexus Elektrikli SUV UX 300e Özellikleri ve Fiyatı

Lexus'un yeni %100 elektrikli SUV aracı satışa çıktı. Türkiye'de otomobil severlerle buluşan modelin adı Lexus UX300e oldu. İşte, bu otomobilin özellikleri!

İmge Kaplan -

Lexus imzalı yeni tamamen elektrikli SUV otomobil UX 300e görücüye çıktı. Türkiye’de piyasaya sürülen araçta yüksek performans sağlayan teknolojk özellikler bizi karşıladı. Ev tipi şarj ünitesi ile birlikte gelen araç C-SUV kategorisinde sıralanıyor.

Konforlu bir iç mekân sunan otomobil, diğer teknik özellikleriyle de dikkat çekiyor. Bu yazımızda yeni elektrikli C-SUV Lexus UX 300e modelinin özelliklerini ve fiyatını inceliyoruz. İşte, detaylar!

Otomobil

Lexus Fiyat Listesi - 2024

Lexus SUV UX 300e Özellikleri

Lexus SUV UX 300e Fiyatı

Türkiye’de aktif satışı başlayan aracın liste fiyatı standart model için 1.750.000 olarak belirtiliyor. Executive olarak adlandırılan bu versiyonun yanında bir de Exclusive donanım paketli opsiyonu mevcut. 13 hoparlörlü Mark Levinson sisteminin yer aldığı Exclusive paketinde dokunmatik ekran boyutu 12.3 inç’e yükseliyor.

Ayrıca renkli head-up göstergesi, panoramik görüş ekranı ve premium navigasyon gibi özellikler eklenmiş oluyor. Exclusive donanım paketi için belirtilen başlangıç fiyatının ise 1.920.000 TL olduğunu görüyoruz.

Otomobil

Hyundai Yeni B-SUV Modeli KONA'yı Tanıttı

Siz bu aracı nasıl buldunuz? Satın almayı düşünür müsünüz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizimle paylaşın!

Benzer İçerikler

YORUMLAR