Leica D-Lux 8 Fotoğraf Makinesi Özellikleri ve Fiyatı

Influencerların elinden düşürmeyeceği yeni fotoğraf makinesi tanıtıldı. İşte, dijital fotoğraf makinesi sevenler için Leica D-Lux 8'in özellikleri ve fiyatı!

İmge Kaplan -

Leica’nın resmi tanıtımı yapılan yeni fotoğraf makinesi Leica D-Lux 8 olarak isimlendiriliyor. Ünlü Alman markanın geliştirdiği cihaz ile ilgili hala açıklanmamış detaylar mevcut. Bunun yanında cihazın ergonomik kullanımına ve sunduğu teknolojik özelliklere ilişkin çok sayıda veri paylaşıldı. Peki, markanın yeni ve klas görünümlü fotoğraf makinesinde hangi özellikler bizi bekliyor? İşte, Leica D-Lux 8’in özellikleri ve fiyatı!

nasıl yapılır

Fotoğraf Bulanıklaştırma Nasıl Yapılır?

Leica D-Lux 8 Fotoğraf Makinesi Özellikleri

Leica D-Lux 8 Fotoğraf Makinesi Fiyatı

Leica’nın yeni fotoğraf makinesi D-Lux 8’de kullanılacak olan sensör ve lens ile ilgili bilgiler haricinde cihazın özellikleri ile ilgili çok fazla bir açıklama yapılmadı. Selefi olan D-Lux 7, 2018 yılında 1.200 Dolardan satışa sunulmuştu.

Bu serinin devamı olarak lanse edilen D-Lux 8 için belirlenen satış fiyatı ise 1.595 dolar olarak paylaşıldı. Bu da yaklaşık 51.355 TL gibi bir rakama denk geliyor.

Son zamanlarda influencerlar başta olmak üzere dijital içerik üreticilerinin birçoğunun ilgi duyduğu, sosyal medyada popüler hale gelen dijital fotoğraf makineleri sizin de ilginizi çekiyorsa bu modele göz atmak isteyebilirsiniz.

teknoloji

Fotoğraf Makinesi Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Siz bu fotoğraf makinesini nasıl buldunuz? Fiyatına göre sensör ve lens seçimi sizi heyecanlandırdı mı? Düşüncelerinizi yorumlara yazabilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR