Elektrikli Kia EV3 Özellikleri ve Fiyatı! Şık Tasarım, Uygun Fiyatla Buluştu

Kia'nın B-SUV kategorisinde geliştirdiği yeni elektrikli otomobili görücüye çıktı. İşte, Kia EV3 özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi!

İmge Kaplan -

Kia’nın global ölçekte satışa sunmaya hazırlandığı yeni elektrikli otomobili tanıtıldı. B-SUV segmentinde piyasaya sürülecek olan aracın adı Kia EV3 olarak belirlendi. Elektrikli kompakt bir SUV olarak lanse edilen otomobilde Kia’nın kendine has tasarım dilinin kullanıldığını görüyoruz.

Otomobil tutkunları bu araç hakkında oldukça heyecanlı. Biz de bu yazımızda yeni elektrikli B-SUV Kia EV3’ün özelliklerini ve fiyatını inceliyoruz. İşte, araç hakkında bilmeniz gereken detaylar!

Otomobil

Kia Fiyat Listesi - 2024

Kia EV3 Özellikleri 

Kia EV3 Fiyatı ve  Çıkış Tarihi

Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağına ilişkin herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Aracın öncelikli olarak Güney Kore pazarında satışa sunulması planlanıyor. Bunun için 2024 yılının Temmuz ayı işaret ediliyor.

İlerleyen süreçte ise Avrupa pazarı başta olmak üzere otomobilin globaldeki satışlarının başlaması bekleniyor.

Fiyat konusuna gelecek olursak, aracın başlangıç fiyatı için belirtilen tahmini rakamın yaklaşık 30.000 dolar olduğunu söyleyebiliriz. Bu da yine yaklaşık 1.000.000 TL gibi bir rakama denk geliyor. Vergiler eklendiğinde aracın başlangıç fiyatı daha yüksek olacaktır.

Otomobil

Kia'dan Yeni Uygun Fiyatlı SUV Elektrikli Otomobil: Kia EV3 Tanıtıldı!

Siz bu aracı nasıl buldunuz? Türkiye’ye geldiğinde satın almayı düşünür müsünüz? Yorumlarınızı bizimle paylaşın!

Benzer İçerikler

YORUMLAR