En İyi Jon Bernthal Filmleri ve TV Dizileri

Jon Bernthal’ın dizi ve filmlerini mi arıyorsunuz? Bu yazımıza göz atın ve en iyi Jon Bernthal dizi ve filmlerini keşfedin.

jon-bernthal-filmleri-ve-tv-dizileri

Özellikle The Punisher ve The Walking Dead dizilerindeki rollerinden sonra dünya çapında tanınan bir oyuncu olan Jon Bernthal, farklı rollerin üstesinden çok iyi gelen bir oyuncu. Biz de bu yazımızda sizler için en iyi Jon Bernthal filmlerini ve TV dizilerini seçtik.

Jon Bernthal, Hollywood'un karizmatik ve yetenekli oyuncularından biridir. 20 Eylül 1976 doğumlu Amerikalı aktör bugüne kadar pek çok filmde ve dizide rol almıştır. Fiziksel görünüşü ile öne çıkan Jon Bernthal’ın bazı performansları zihnimize kazınmıştır. Eğer bu oyuncunun daha fazla filmini ya da dizisini izleme niyetindeyseniz bu yazımız tam size göre.

jon-bernthal-filmleri-ve-tv-dizileri-1

Jon Bernthal’ın En İyi Film ve Dizileri

  • The Walking Dead (2010)
  • Snitch (2013)
  • The Wolf of Wall Street (2013)
  • Fury (2014)
  • Sicario (2015)
  • The Punisher (2017)
  • Baby Driver (2017)
  • Wind River (2017)
  • Ford v Ferrari (2019)
  • The Many Saints of Newark (2021)
  • King Richard (2021)

The Walking Dead (2010)

Jon Bernthal AMC'nin popüler zombi dizisi The Walking Dead’de Shane Walsh karakteri ile büyük bir çıkış yakaladı. Zombi kıyametinde hayatta kalmaya çalışan bir grup insanın liderlerinden biri olan Shane eski polis ortağı Rick Grimes ile karmaşık bir ilişkiye sahiptir. Jon Bernthal’ın karaktere kattığı psikolojik derinlik ve karizmatik performansı zihnimizde epey yer etti.

Tüylerinizi Ürpertecek En İyi Zombi Filmleri
Sinema

Tüylerinizi Ürpertecek En İyi Zombi Filmleri

Bu yazımıza göz atın ve en iyi zombi filmlerini keşfedin.

Zombi dizileri denildiğinde akıllara gelen ilk yapımlardan biri olan The Walking Dead, Jon Bernthal’ın kişisel kariyerinde de çok önemli bir yere sahiptir. Kendisini ünlü eden iştir desek yanılmayız herhalde.

En İyi Mobil Zombi Oyunları
Tamindir TV

En İyi Mobil Zombi Oyunları

Bu hafta sizler için en iyi zombi oyunlarını derledik, iyi seyirler diliyoruz. Plants vs Zombies 2 { softwareId = 24288} { softwareId = 24288} Unkilled { softwareId = 33120} { softwareId = 33120} Dead Trigger 2 { softwareId = 8080} { softwareId = 8080} De

Tür: Korku, Dram
Oyuncular: Andrew Lincoln, Jon Bernthal, Sarah Wayne Callies
IMDB Puanı: 8.1

Snitch (2013)

Bu yapımda John Matthews adlı bir babanın oğlunu hapisten kurtarmak için bir uyuşturucu kartelinin içine sızmasını konu alınmış. Jon Bernthal, Daniel James rolüyle hikayeye sertlik ve gerçeklik katıyor. Uyuşturucu dünyasının karanlık yüzünü gözler önüne seren bu film tam Jon Bernthal’lık bir yapım.

Tür: Aksiyon, Dram
Oyuncular: Dwayne Johnson, Jon Bernthal, Susan Sarandon
IMDB Puanı: 6.5

The Wolf of Wall Street (2013)

Martin Scorsese’nin bu ünlü filminde Bernthal, Brad Bodnick karakteriyle küçük ama akılda kalıcı bir performans sergiliyor. Jordan Belfort’un çılgın hayatının anlatıldığı bu filmde Jon Bernthal uyuşturucu bağımlısı, kaslı bir adam olarak karşımıza çıkıyor. Çok büyük bir rol olmasa da ünlü oyuncuyu burada görmek oldukça güzel.

Tür: Biyografi, Komedi, Suç
Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie, Jon Bernthal
IMDB Puanı: 8.2

Fury (2014)

İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen bu filmde Jon Bernthal, Grady "Coon-Ass" Travis adlı bir tank mürettebatı üyesini canlandırıyor. En iyi Brad Pitt filmlerinden biri olan bu yapımda Jon Bernthal savaşın acımasızlığını ve insan ruhunun dayanıklılığını başarılı bir şekilde yansıtıyor.

En İyi Savaş Filmleri
İNTERNET

En İyi Savaş Filmleri

Atmosferi ile sizi büyüleyecek ve o yıllara götürecek en iyi savaş filmleri neler? Sizler için derledik.

Eğer İkinci Dünya Savaşı ile alakalı bir film izlemek istiyorsanız Fury iyi bir seçenek olacaktır. Oyuncu kadrosuyla ve genel tonuyla son derece etkileyici bir film olan Fury’de Jon Bernthal’ı izlemek de büyük bir keyif.

Tür: Aksiyon, Dram, Savaş
Oyuncular: Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Jon Bernthal
IMDB Puanı: 7.6

Sicario (2015)

Jon Bernthal bu gerilim dolu suç filminde, DEA ajanı Ted olarak karşımıza çıkıyor. Emily Blunt, Benicio Del Toro ve Josh Brolin’in de yer aldığı bu filmde Jon Bernthal’ın kısa ama etkili performansı dikkat çekiyor. ABD-Meksika sınırındaki uyuşturucu savaşlarını ve bu savaşların etik karmaşıklığını beyaz perdeye yansıtan bu film kesinlikle izlenmeli.

Tür: Aksiyon, Suç, Dram
Oyuncular: Emily Blunt, Benicio Del Toro, Josh Brolin, Jon Bernthal
IMDB Puanı: 7.6

The Punisher (2017-2019)

Marvel’ın Netflix dizisi The Punisher’da Jon Bernthal, Frank Castle rolüyle izleyicilerin gönlünde taht kurdu. Ailesinin öldürülmesinin intikamını alan eski bir deniz piyadesi olan Frank Castle, adalet arayışındayken acımasız ve vahşi yöntemler kullanır. Jon Bernthal’ın bu dizideki rolü efsanedir. Punisher’ın derinliklerini ve psikolojik yaralarını mükemmel bir şekilde yansıtıyor.

Dizinin beklenenden daha kısa sürmesi epey tepkiye yol açtı. Netflix neden The Punisher dizisinin fişini çekti bilmiyoruz ancak keşke Jon Bernthal Frank Castle rolüyle bir kez daha izleyicilerin karşısına çıksa.

Tür: Aksiyon, Suç, Dram
Oyuncular: Jon Bernthal, Ebon Moss-Bachrach, Ben Barnes
IMDB Puanı: 8.5

Baby Driver (2017)

Bu aksiyon ve hız dolu filmde Jon Bernthal, Griff adlı bir soyguncuyu canlandırıyor. Hızlı tempolu sahneler ve stilize aksiyon sekanslarıyla dolu bu filmde Jon Bernthal yine kısa ama akılda kalıcı bir performans sergiliyor. Baby Dricer geç bir sürücünün maceralarını konu alan bir film.

Tür: Aksiyon, Suç, Dram
Oyuncular: Ansel Elgort, Jon Bernthal, Kevin Spacey
IMDB Puanı: 7.6

Wind River (2017)

Jon Bernthal, Taylor Sheridan’ın yönettiği bu gerilim filminde Matt Rayburn karakteriyle önemli bir rol oynuyor. Yerli Amerikalı kadınların yaşadığı zorluklar ve adalet sisteminin yetersizlikleri gibi sosyal konular ele alınmıştır. Jon Bernthal’ın performansı kesinlikle izlenmeye değer.

Tür: Suç, Dram, Gizem
Oyuncular: Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Jon Bernthal
IMDB Puanı: 7.7

Ford v Ferrari (2019)

Jon Bernthal Ford Motor Company’nin başkan yardımcısı Lee Iacocca rolüyle karşımıza çıkıyor. Bu biyografik dilmde Ford’un Ferrari’ye karşı Le Mans 24 Saat Yarışı’nı kazanma çabalarını izliyoruz. Jon Bernthal’ın performansı filmdeki dramatik gerilimi ve tarihsel olayları daha da güçlendiriyor.

2024 Yılının En İyi Yarış Oyunları (PC)
OYUN

2024 Yılının En İyi Yarış Oyunları (PC)

PC'de araba yarışı konusunda çok seçenek olduğundan dolayı karar vermek pek kolay değildir. Peki, PC için 2024 yılının en iyi yarış oyunları neler?

Motor sporları ile ilgilenenlerin bayılarak izleyeceği bu filmde Christian Bale ile Jon Bernthal’ı aynı yapımda görmek çok keyifli. En iyi Christian Bale filmlerinden biri olan Ford v Ferrari hız ve adrenalin dolu bir yapım.

Tür: Aksiyon, Biyografi, Dram
Oyuncular: Matt Damon, Christian Bale, Jon Bernthal
IMDB Puanı: 8.1

The Many Saints of Newark (2021)

Sopranos dizisinin prequel’i olan bu filmde Jon Bernthal, Johnny Soprano karakteriyle mafya dünyasının içine dalıyor. Jon Bernthal’ın performansı Sopranos hayranlarını tatmin edecek düzeyde etkileyici ve güçlü.

Tür: Suç, Dram
Oyuncular: Alessandro Nivola, Leslie Odom Jr., Jon Bernthal
IMDB Puanı: 6.3

King Richard (2021)

Bu biyografik yapımda Jon Bernthal, ünlü tenis antrenörü Rick Macci rolünde. Film Serena ve Venus Williams’ın babası Richard Williams’ın kızlarını nasıl dünya çapında tenis şampiyonları yapmak için mücadele ettiğini anlatıyor. Jon Bernthal’ın performansı filmdeki ilham verici hikayeye katkıda bulunuyor.

  • Tür: Biyografi, Dram, Spor
  • Oyuncular: Will Smith, Aunjanue Ellis, Jon Bernthal
  • IMDB Puanı: 7.5

En İyi Ücretsiz Film ve Dizi İndirme Siteleri
MOBİL

En İyi Ücretsiz Film ve Dizi İndirme Siteleri

Film ve dizi izlemeyi sevenler, internetsiz alanda da akıllı telefon ve bilgisayarlarından dilediklerini izleyebilir. İşte en iyi film ve dizi indirme siteleri!

En iyi Jon Bernthal Filmleri ve TV dizileri ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Peki sizin bu listedeki favori filminiz hangisi? Ünlü oyuncuyu ileride hangi yapımlarda görmek isterdiniz? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.