Jeep Avenger 4xe Özellikleri ve Fiyatı

Jeep Avenger yenilenen 4x4 konsepti ile yola çıkmaya hazırlanıyor. İşte, yeni Jeep Avenger 4xe'nin özellikleri ve fiyatı!

İmge Kaplan -

2023 yılında tanıtımı yapılan Jeep Avenger, markanın alışık olduğumuz 4x4 konseptinin dışında kalmıştı. 2024’te otomotiv sektörüne damgasını vuran elektrikli araçlardan biri olarak Jeep Avenger 4xe modeli, 4x4 konseptine geri dönüş özelliği taşıyor.

İki adet güçlü elektrikli motorla donatılan Jeep Avenger 4xe, yenilikçi teknolojilerle konforlu bir sürüş deneyimi vadediyor. Bu yazımızda markanın yeni çift elektrikli motorlu otomobili Jeep Avenger 4xe’nin özelliklerini ve fiyatını inceliyoruz. İşte, detaylar!

Otomobil

Jeep Fiyat Listesi - 2024

Jeep Avenger 4xe Özellikleri

Jeep Avenger 4xe Fiyatı

Aracın satış fiyatı ile ilgili henüz kesin bir açıklama bulunmuyor. Beklentiler Avrupa satış fiyatı üzerinden paylaşılıyor. Genel anlamda baktığımızda otomobilin Avrupa’da yaklaşık 30.000 Euro gibi bir fiyattan satışa sunulmasını beklediğimizi söyleyebiliriz.

TL olarak vergisiz fiyatı 1.050.000 TL civarında olması beklenen aracın ne zaman satışa çıkacağı da henüz netleşmiş değil. Türkiye’ye gelmesi durumunda belirlenen fiyata vergilerin ekleneceğini de unutmamak gerekiyor. 2024 yılının sonlarına doğru bu aracı yollarda görmeyi umuyoruz.

Otomobil

KIA'nın Yeni SUV Aile Aracı: KIA EV5

Siz bu aracı nasıl buldunuz? Jeep Avenger 4xe Türkiye’ye gelirse almayı düşünür müsünüz? Yorumlarınızı bizimle paylaşın!

Benzer İçerikler

YORUMLAR