Huawei Watch GT5 Pro Özellikleri ve Fiyatı

Huawei'nin şık ve özgün tasarımlı akıllı saati görenleri şaşırttı. İşte, görünümü ve teknolojik özellikleri ile dikkat çeken Huawei Watch GT5 Pro!

İmge Kaplan -

Huawei’nin klasik saat görünümüne sahip, şık tasarımlı akıllı saat modeli Huawei Watch GT 5 Pro, 2024’ün favori akıllı saatleri arasında sıralanıyor. Yeni nesil akıllı saatlerde alışılagelen sportif görünümün aksine klasik ve şık dizaynı ile öne çıkan model, teknik özellikleriyle de dikkat çekiyor.

İki ekran boyutu seçeneği ile gelen akıllı saat, tasarımının yanı sıra sağlık ve egzersiz özellikleriyle de ön planda. Bu içerikte, yıla damgasını vuran Huawei imzalı akıllı saatin özelliklerini ve fiyatını inceliyoruz. İşte, Huawei Watch GT5 Pro ve özellikleri!

teknoloji

Suya Dayanıklı Akıllı Saat Modelleri ve Fiyatları - 2024

Huawei Watch GT5 Pro Özellikleri

Cihazın teknik özellikleri ise şu şekilde:

teknoloji

Kolunuzdan Hiç Çıkarmayacağınız En İyi Akıllı Saat Tavsiyeleri

Huawei Watch GT5 Pro Fiyatı

Huawei’nin özgün tasarımlı akıllı saat modeli GT5 Pro’nun fiyatı seçtiğiniz ürün formu, materyali ve rengine göre değişkenlik gösteriyor. 46 inçlik alternatiflerden siyah olan model markanın kendi sitesinde 12.999 TL’lik bir fiyata satılıyor. 46 inçlik titanyum modelin fiyatı ise 15.999 TL olarak belirtilmiş.

42 inçlik beyaz renkli modellerde ise seramik gövdeli olan 17.999 TL’ye satışa sunulurken, diğer seçeneğin fiyatı 12.999 TL olarak belirtiliyor.

Ayrıca Huawei’nin yapmış olduğu kampanya kapsamında markanın kendi sitesinden bu ürünü sipariş ettiğinizde Huawei FreeBuds SE2 bluetooth kulaklık da hediye gönderiliyor.

Benzer İçerikler

YORUMLAR