Huawei Qingyun W515x Özellikleri ve Fiyatı

Huawei'nin Kirin9000C işlemcili yeni masaüstü bilgisayarı görücüye çıktı. İşte, Huawei Qingyun W515x ve özellikleri!

İmge Kaplan -

Huawei, yeni masaüstü bilgisayar modelini tanıttı. Markanın kendi websitesinde listelenen bilgisayarın özellikleri merak konusu oldu. Güçlü işlemcisi ile manşet olan bilgisayarın zarif tasarımı dikkat çeken diğer detaylardan birisi. Bu yazımızda Huawei Qingyun W515x’in özelliklerini ve satış fiyatı ile ilgili detayları irdeliyoruz. 

teknoloji

Masaüstü ve Dizüstü Bilgisayarların Ekran Kartları Arasındaki Farklar Nelerdir?

Huawei Qingyun W515x Özellikleri 

Huawei Qingyun W515x Fiyatı

Huawei Qingyun W515x modelinin fiyatına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Kirin 9000C işlemcili, farklı depolama seçenekleri sunan bilgisayarın ilk olarak Çin’de satışa çıkacağı biliniyor. 

Önümüzdeki haftalarda satışa sunulması beklenen bilgisayar Türkiye’ye gelir mi? Ne zaman ülkemizde satışa çıkar? Henüz bu soruların cevabı bilinmiyor. Bilgisayara ilişkin açıklanmamış detaylar da mevcut. Daha fazla bilgi aktarıldığında sizlerle paylaşıyor olacağız.

teknoloji

Öğrencilerin 9.500 TL Altı Alabileceği Vergisiz Laptop Modelleri

Siz bu bilgisayarı nasıl buldunuz? Türkiye’de satışa çıkması durumunda satın almayı düşünür müsünüz? 

Huawei’nin MateBook serisinde kullanılan AMD Ryzen ve Intel işlemcilerin ardından Qingyun W515x’te tercih edilen Kirin 9000C işlemciyi deneyimlemek ister miydiniz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR