Google Threat Intelligence Nedir?

Google'ın siber güvenlik önlemleri kapsamında geliştirdiği yeni yapay zekâ aracını keşfedin! İşte, Google Threat Intelligence ve özellikleri!

İmge Kaplan -

Google’ın siber güvenlik yenilikleri kapsamında duyurulan yeni teknolojinin adı ‘ Google Threat Intelligence’ olarak paylaşıldı. Özellikle büyük şirketleri ve devlet otoritelerini ilgilendiren bu yenilik siber suçlarla mücadelede büyük bir önem taşıyor.

Gemini destekli bu teknoloji profesyonel kullanıma uygun olarak tasarlandı. Bu teknolojinin sağladığı yararlar, özellikleri ve nasıl kullanıldığına ilişkin detayları içeriğin devamında bulabilirsiniz.

İnternet

Siber Suçlar Nedir? Türleri Neler?

Google Threat Intelligence Özellikleri

Google Threat Intelligence Fiyatı

Test süreci henüz tamamlanmamış olan Google Threat Intelligence’in fiyatına ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı. Büyük ölçekli siber güvenlik önlemleri kapsamında profesyoneller tarafından kullanılabilecek bir teknoloji olduğu için fiyatının da bu doğrultuda şekilleneceğini düşünüyoruz.

Uygulamanın ne zaman kullanıma açılacağı konusunda net bir bilgi yok. Gelişmeleri yakından takip ediyor olacağız.

İnternet

Siber Zorbalığı Konu Alan 5 Sürükleyici Film

Siz bu konu ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Google’ın yenilikçi siber güvenlik önlemi siber zorbalığın önüne geçebilecek mi? Yapay zekâ virüslerine karşı nasıl önlemler alınacak? Düşüncelerinizi bizimle paylaşın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR