Google Chrome İçin En İyi VPN Eklentileri

Google Chrome için en iyi VPN eklentileri hangileri sorusunun yanıtını merak eden kişiler için rehber hazırladık. İşte Chrome için VPN önerisi!

Erkan Calp -

Google Chrome için sunulan VPN eklentileri, program indirilmesine gerek kalmadan internette anonim şekilde gezinilmesini sağlıyor. Peki, popüler web tarayıcısında kullanılabilecek VPN hizmetleri hangileri?

İnternet kullanımı esnasında VPN hizmeti kullanmak istiyorsanız fakat bunun için bilgisayara bir program indirmeyi tercih etmiyorsanız eklenti kullanabilirsiniz. Bu rehberde Chrome için VPN önerisi listesi hazırladık. Bu eklentiler sayesinde internette gizliliğinizi koruyabilirsiniz.

Google Chrome İçin En İyi VPN Eklentileri Listesi

nasıl yapılır

Microsoft Edge'de VPN Özelliği Nasıl Açılır?

En iyi Chrome VPN eklentileri listesinde yer alan hizmetlerin dair detaylara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Free Planet VPN

Chrome için ücretsiz VPN eklentisi arayan kişiler için harika bir hizmet olan Free Planet VPN üzerinden internette anonim olarak gezinebilirsiniz. Gelişmiş şifreleme teknolojisi sayesinde güvenliği üst seviyeye çıkaran hizmet Chrome'un yanı sıra Firefox, Microsoft Edge, Opera ve Yandex tarayıcılarında da eklenti olarak kullanılabiliyor.

Kayıt tutmama politikasına sahip olan hizmet, tarayıcı geçmişini kaydetmiyor ve kullanıcıların internetteki etkinliklerini izlemiyor. Bu sayede güvenli VPN deneyimi sağlanıyor. Yüksek hızlı sunucular sayesinde internet bağlantı hızında yavaşlama olmuyor.

DotVPN

2014 yılından bu yana hizmet veren DotVPN’in 500.000’den fazla kullanıcısı bulunuyor. Chrome Web Mağazası’nda 5000’e yakın inceleme alan ve 4 yıldızla ödüllendirilen VPN programı sınırsız bant genişliği sunuyor.

Ülkeler arasında sınırsız geçiş hakkınız var. 4096 bit anahtar şifrelemeyle bankacılık işlemlerinde güvenliği sağlamak için kullanılan şifrelemeden iki kat daha güvenli olduğunu gösteren VPN programı listenin birincisi konumunda.

Zenmate VPN

Siber güvenlik çözümü olarak tanıtılan ZenMate VPN, dünya genelinde yüksek güvenlikli proxy sunucularına sahip olmasıyla kullanıcı bilgilerini şifreliyor ve kullanıcıları zararlı web sitelerinden koruyor.

Gezdiğiniz web sitelerini takip eden her türlü araçtan uzak tutan hizmet, herkese açık WiFi noktalarında internete girerken de ekstra koruma sağlıyor. Engelleri ortadan kaldırırken kullanıcının güvenlik ve gizliliğini de düşünen ZenMate’in daha hızlı gezinme, daha fazla konumdan bağlanma, 7/24 destek verme gibi premium seçeneği de bulunuyor.

Browsec VPN

Ücretsiz ve ücretli olmak üzere iki farklı sürümün yer aldığı Browsec VPN ile istenilen siteye istenilen yerden erişmek mümkün. Kullanıcının çevrim içi gizliliğini koruyan ve webde gezinirken takibe alan sitelerin veri toplamasını engelleyen VPN programı bölge bazlı tamamen engellenen sitelere giriş yapılabilmesini sağlar.

Windscribe

256 bit AES şifreleme desteğinin yer aldığı Windscribe, kullanıcıların güvenli bir şekilde internette gezinebilmesini sağlıyor. Chrome için VPN önerisi listesinde yer alan Windscribe’ın ücretsiz sürümünde Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve İngiltere dahil pek çok ülke yer alıyor.

Kullanıcıların IP adresini maskeleyen hizmet sayesinde erişimi kısıtlanan sitelere erişebilirsiniz. Çevrim içi gizliliğe önem veren hizmet, web sitelerinde yer alan izleyicileri engeller. Hizmet ayrıca coğrafi kısıtlamalı içeriklere de erişilebilmesini mümkün hale getirir.

VeePN

50 lokasyonda 2500’ü aşkın sunucu ile dikkatleri üzerinde toplayan VeePN, 256 bit AES şifreleme teknolojisini destekliyor. Hız ve kota sınırının yer almadığı hizmet, çok kolay bir kullanıma sahip. Kullanıcıların gizliliğini koruyan VeePN, engellenmiş sitelere hızlı bir şekilde giriş yapılabilmesini sağlıyor.

Bir hesapta eşzamanlı olarak 10 bağlantının kurulabilmesine imkân tanıyan hizmette Double VPN isimli bir özellik bulunuyor. Bu özellik, ek güvenlik katmanı ekleyerek kullanıcılara daha fazla güvenlik sağlar. Şirket, sistem günlüğü tutmama politikasını benimsediklerini ileri sürüyor.

Platformun internet sitesinde tarayıcı geçmişi, indirilen ve paylaşılan bilgiler, IP adresi ve sunucuların kullanıcılara verdiği IP, DNS sorgulamaları ve cihazın üst verisinin toplanmadığına dair bilgi yer alıyor. Kullanıcıların gizliliğine önem veren hizmet bağlantıları tamamen şifreliyor ve üçüncü taraflarla bilgi paylaşımında bulunmuyor.

SetupVPN

2015 yılında kullanıma sunulan SetupVPN, tek tıklama ile kullanıcıların internette anonim bir şekilde gezinebilmesini sağlıyor. Sınırsız bant genişliği sağlayan hizmette 100’den fazla sunucu mevcut. 4096 bit askeri düzeyde şifreleme desteğine sahip olan hizmet, herkese açık Wi-Fi noktalarında kullanıcıların güvenliğini sağlar.

Çok kolay bir kullanıma sahip olan hizmeti kullanabilmek için bir hesap oluşturmanız gerekiyor. Hesap oluşturduktan sonra VPN’i kullanmaya başlayabilirsiniz.

Betternet VPN

Ücretsiz ve ücretli olmak üzere iki farklı versiyona sahip olan Betternet VPN, askeri düzeyde şifreleme desteği sayesinde çevrim içi gizliliği ve güvenliği üst seviyeye taşıyor. Coğrafi kısıtlamalı içeriklere erişilebilmesini mümkün hale getiren hizmet, kötü amaçlı sitelere karşı koruyor. Betternet VPN’İ kullanabilmek için hesap oluşturmanıza gerek yok.

Surfshark

Kullanıcıların internette anonim şekilde gezinebilmesini sağlayan Surfshark, sınırsız bant genişliği sunuyor. Hizmette yer alan CleanWeb isimli özellik reklamları, çevrim içi izleyicileri ve kötü amaçlı yazılımları engeller. 65’ten fazla ülkede 3200’ü aşkın sunucuya sahip olan Surfshark’ta ücretsiz ve ücretli olmak üzere iki farklı sürüm mevcut.

NordVPN

Pek çok yerde reklamını görmüş olabileceğiniz NordVPN, Google Chrome için kullanabileceğiniz en iyi VPN eklentilerinden biridir. 59 ülkede 5200'den fazla sunucuya sahip olan hizmet güvenliği üst seviyeye taşıyan önemli özellikler sunuyor.

Kayıt tutmayan hizmet güvenlik ve gizlilik sağlarken internet hızından ödün vermiyor. İnternet hızı yavaşlamadan VPN kullanmaya devam edebilirsiniz. Çok faktörlü kimlik doğrulaması desteğine sahip olan hizmette kötü amaçlı siteleri engelleme işlevi de bulunuyor.

ExpressVPN

Chrome için en iyi VPN eklentileri arasında yer alan ExpressVPN uzantısıyla AES-256 veri şifrelemesi ile tamamen korunursunuz. Sıkı bir kayıt tutmama politikası vardır. WebRTC engelleme ile çalışır. Bu yüzden çevrimiçi haldeyken anonim olmanızı sağlar. IP adresinizi ve gerçek konumunuzu en iyi şekilde gizler.

ExpressVPN’in harika özelliklerinden biri de konum sahteleme özelliğidir. Bu özellik coğrafi konum verisinin sunucu IP adresi konumuyla eşleştiğinden emin olur. Bu sayede 105 ülkede bulunan 3.000'den fazla sunucuya bağlanabilirsiniz.

Google Chrome için en iyi VPN eklentileri listesinde en çok hangi hizmeti beğendiniz? Popüler web tarayıcısında hangi VPN eklentisini kullanıyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Yazılım

En İyi Ücretsiz VPN Programları (PC/Mac/Android/iOS)

Benzer İçerikler