God of War Ragnarök PC Sistem Gereksinimleri Neler? Kaç GB?

God of War Ragnarök PC sistem gereksinimleri neler? Ragnarök'ün PC sürümü kaç GB kullanılabilir alana ihtiyaç duyuyor? İşte merak edilen soruların yanıtı!

Anıl Özünaldım -

God of War Ragnarök sistem gereksinimleri, popüler oyunun kasma ve donma problemleri yaşanmadan oynanabilmesi için hangi donanıma ihtiyaç duyulduğunu gösterir. Dolayısıyla sorunsuz oyun deneyimi için bu gereksinimler çok önemlidir.

Etkileyici grafikleri, büyüleyici hikâyesi ve başarılı oynanış sistemiyle dikkat çeken God of War Ragnarök'ün bilgisayar sürümü 19 Eylül 2024 tarihinde piyasaya sürüldü. God of War Ragnarök'ü PC kaldırır mı sorusunun yanıtını merak eden oyuncular için bir rehber hazırladık.

God of War Ragnarök Minimum Sistem Gereksinimleri

Oyunun 1080p çözünürlükte ve düşük ayarlarda oynanabilmesi için en az NVIDIA GTX 1060 ya da AMD Radeon RX 5500XT ekran kartına ihtiyaç duyuluyor. İşlemci tarafında ise en az Intel i5 4670K veya AMD Ryzen 3 1200 gerekiyor.

God of War Ragnarök Önerilen Sistem Gereksinimleri

Önerilen sistem gereksinimlerinde en az Intel i5 8600 veya AMD Ryzen 5 3600 işlemcisi gerekiyor. Ekran kartı tarafında ise en az NVIDIA RTX 2060 Super ya da AMD RX 5700'e ihtiyaç duyuluyor.

God of War Ragnarök Yüksek Sistem Gereksinimleri

Popüler oyunu 1440p çözünürlükte ve yüksek ayarlarda sorunsuz şekilde oynayabilmek için en az Intel i7 7700K veya AMD Ryzen 7 2700X işlemcisi gerekiyor. Ekran kartı tarafında ise en az NVIDIA RTX 3070 ya da AMD RX 6800'e ihtiyaç duyuluyor.

God of War Ragnarök Performans Sistem Gereksinimleri

God of War Ragnarök Ultra Sistem Gereksinimleri

God of War Ragnarök Kaç GB?

God of War Ragnarök'ün en az 190 GB kullanılabilir alana ihtiyaç duyuyor. Depolama bölümünde yeterli miktarda kullanılabilir alan bulunmuyorsa program kaldırma aracı yardımıyla bilgisayarda kapsamlı temizlik yapabilir ve boş alan miktarını kolayca artırabilirsiniz.

God of War: Ragnarök PC Sürümü Fiyatı

PC üzerinden oynanabilen en iyi PlayStation oyunları arasında yer alan God of War: Ragnarök'ün PC sürümü için Steam'de 49,99 dolar, Epic Games Store'da ise 1.499 TL fiyat etiketi belirlendi.

teknoloji

PlayStation 5 Pro Özellikleri ve Fiyatı! PS5 Pro, Türkiye'de Ne Kadar Olacak?

Bu rehberde God of War Ragnarök kaç GB kullanılabilir alana ihtiyaç duyacak sorusu dahil olmak üzere merak edilen bazı soruları yanıtladık. Söz konusu oyun ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR