Fotoğraflarınızı Nasıl Çıkartmalara Dönüştürürsünüz?

iPhone ve Android cihazlarda fotoğraflar çıkartmalara dönüştürülebilir. Peki, fotoğrafları çıkartmalara dönüştürme nasıl yapılır? İşte detaylar!

Ayşin Demirer -

iPhone ve Android cihazlarda çekilen fotoğraflardan kolayca çıkartmalar yapılabilir. Böylelikle fotoğraflara kişisel bir dokunuş eklenmiş olur. Biz de rehberde sizlere yaratıcı ve eğlenceli olacak şekilde fotoğrafları çıkartmalara dönüştürme işlemlerinden bahsedeceğiz.

Mobil

En İyi Ücretsiz Film ve Dizi İndirme Siteleri

iPhone’da Fotoğrafları Çıkartmalara Dönüştürme

iPhone’da fotoğrafları çıkartmalara dönüştürme işlemi için şu adımlar takip edilmeli;

iPhone’daki ekran klavyesi ve işaretleme araçları üzerinde çıkartmalar menüsü yer alıyor. Buradan istenilen çıkartmalara kolayca ulaşılır. Fotoğrafı zenginleştirmek için kullanıcılar kendileri de çıkartma tasarlayabilir. Yalnız bunun için iPhone’daki video ve fotoğraf düzenleme tekniklerine bakılmalı.

iPhone’da Live Photo Özelliği ile Fotoğrafları Çıkartmalara Dönüştürme

iPhone Live Photo özelliği ile çekilen fotoğraflarda çıkartmalara dönüştürülür. Bu yöntem içinde aşağıdaki adımlar dikkate alınmalı;

iPhone’da Fotoğraflardaki Çıkartmaları Silme

iPhone’da fotoğraflardaki çıkartmaları silmek içinde şu adımlar gerçekleştirilir;

Android’de Fotoğrafları Çıkartmalara Dönüştürme

Android cihazlarda fotoğrafları çıkartmalara dönüştürmek mümkün. Android’de fotoğrafları çıkartmalara dönüştürme işlemi için takip edilmesi gereken adımlar şöyledir;

Benzer İçerikler

YORUMLAR