Epic Games Store Yaz Sonu İndiriminde Alınabilecek 5 TL Altı Oyunlar

Bu rehberde Epic Games Store Yaz Sonu İndirimi kampanyasında satın alınabilecek 5 TL altı oyunlar listesi hazırladık. İşte ucuz oyunlar listesi!

Epic Games Store Yaz Sonu İndirimi sürecinde alınabilecek 5 TL altı oyunlar da bulunuyor. Çok uygun fiyata satın alınabilen bu oyunlar, oyuncuların uzun süre boyunca keyifli zaman geçirmesini sağlayabiliyor.

Bu rehberde Epic Games Store'da kampanya döneminde satın alınabilecek 5 TL'den ucuz oyun önerileri listesi hazırladık. Eğer siz de bütçe dostu oyunlar satın almak istiyorsanız hazırladığımız listede yer alan yapımlara göz atabilirsiniz.

Epic Games Store Yaz Sonu İndiriminde Alınabilecek 5 TL Altı Oyunlar Listesi 

  • Metro: Last Light Redux - 31 TL yerine %90 indirim ile 3,10 TL
  • Aven Colony - %90 indirim ile 49 TL'den 4,90 TL
  • Outlast - 33 TL'den %85 indirim ile 4,95 TL
  • Down in Bermuda - 33 TL yerine %90 indirim ile 3,30 TL
  • Worms Rumble - 33 TL yerine %90 indirim ile 3,30 TL
  • The Silent Age - 17 TL yerine %80 indirim ile 3,40 TL
  • Torchlight - 19 TL yerine %80 indirim ile 3,80 TL
  • Killing Floor 2 - 49 TL'den %90 indirim ile 4,90 TL
  • Dog Duty - 18,50 TL'den %80 indirim ile 3,70 TL
  • Akane - 7 TL'den %60 indirim ile 2,80 TL
  • Monster Harvest - 28 TL'den %85 indirim ile 4,20 TL

16 Eylül 2024 tarihinde sona erecek kampanyada alınabilecek ucuz oyunlar listesindeki yapımların detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Arkadaşlarla Oynanacak Oyunlar (PC ve Mobil)
OYUN

Arkadaşlarla Oynanacak Oyunlar (PC ve Mobil)

PC ve mobil üzerinden arkadaşlarla oynanacak oyunlar listesi hazırladık. İşte arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli vakit geçirebileceğiniz yapımların listesi!

Metro: Last Light Redux

4A Games tarafından geliştirilen Metro: Last Light Redux, 2034 yılında Moskova'da geçiyor. İnsanların metro tünellerinde yaşamını sürdürmeye çalıştığı FPS oyunu, atmosferi çok başarılı şekilde yansıtıyor.

Aven Colony

En iyi şehir kurma oyunları arasında yer alan Aven Colony'de Dünya'dan çok uzakta bir gezegende koloni inşa ediyoruz. Kurduğumuz kolonide insanların yaşamını sorunsuz şekilde devam ettirmesini sağlamaya çalışıyoruz.

Outlast

Red Barrels tarafından geliştirilen Outlast'ta Miles Upshur isimli araştırmacı gazeteciyi kontrol ediyoruz ve Mount Massive Asylum'daki korkunç sırrı ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. En iyi korku oyunları arasında yer alan yapım 2013 yılında piyasaya sürüldü.

Down in Bermuda

Down in Bermuda oyununda fırtına nedeniyle uçağı Bermuda bölgesine düşen pilotu kontrol ediyoruz. Gizemlerle dolu adada karşımıza çıkan bulmacaları çözüp ilerlememiz gerekiyor. 2021 yılında satışa sunulan yapım, düşük sistem gereksinimli oyunlar arasında yer alıyor.

Worms Rumble

Solucanları kontrol ettiğimiz Worms Rumble, başarılı savaş mekaniği ve kaliteli grafikleriyle öne çıkıyor. Team17 Digital tarafından geliştirilen oyun 2020 yılında piyasaya sürüldü.

The Silent Age

Point & Click oyunu The Silent Age'de zamanda yolculuk yapabilen Joe'yu kontrol ediyoruz. Oyunda karşımıza çıkan bulmacaları çözerek insanlığı kurtarmaya çalışıyoruz. House On Fire tarafından geliştirilen oyun 2015'te çıktı.

Torchlight

Aksiyon rol yapma oyunu türündeki Torchlight, 2009 yılında piyasaya sürüldü. Çok sayıda oyuncu tarafından oldukça beğenilen oyun 83 Metacritic puanıyla dikkat çekiyor. Tehlikeli bir maceraya adım attığımız oyunu beğenirseniz Torchlight 2'ye de göz atabilirsiniz.

Killing Floor 2

Yaz Sonu İndirimi ile birlikte 5 TL'den ucuz oyun olan Killing Floor 2, arkadaşlarla oynanacak oyunlar arayan kişiler için harika bir yapım. Tripwire Interactive tarafından geliştirilen oyun 2016 yılında satışa sunuldu.

Dog Duty

Dog Duty'de dünya barışını tehdit eden Ahtapot Komutan ve ordusuna karşı mücadele ediyoruz. 2020 yılında piyasaya sürülen oyun, düşük sistem gereksinimi isteyen yapımlar arasında bulunuyor.

Akane 

Ludic Studios tarafından geliştirilen Akane, 2018 yılının eylül ayında piyasaya sürüldü. Tek oyunculu modun yer aldığı oyunda başarılı oynanış sistemi mevcut. Piksel grafikleri ile dikkat çeken yapımda uzun süre boyunca keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Monster Harvest

Stardew Valley benzeri oyunlar arasında yer alan Monster Harvest 2021 yılında satışa sunuldu. Oyunda çiftçilik yapabilir, balık tutabilir, lezzetli reçeller yapabilir, kendi evinizi inşa edebilir, evinizi özelleştirebilir ve daha pek çok aktivite gerçekleştirebilirsiniz.

Epic Games Store'da başlatılan kampanyada hangi oyunları satın almayı düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kendinizi Kaptıracağınız En İyi Hikayeli Oyunlar - 2024
OYUN

Kendinizi Kaptıracağınız En İyi Hikayeli Oyunlar - 2024

Çıkmasının üzerinden yıllar geçmesine rağmen oynarken halen ilk günkü heyecanı veren en iyi hikayeli oyunları sıraladık. İşte oyun önerileri!