Klimaya Alternatif En İyi Vantilatör Modelleri

Kavurucu yaz sıcaklıklarında serinlemek isteyenler için en iyi vantilatör modelleri listesi oluşturduk. İşte detaylar!

Bunaltıcı sıcaklarda vantilatörler serinlemek için tercih edilebilecek en iyi elektronik cihazların başında geliyor. Özellikle klima fiyatlarının yüksek olması vantilatörleri serinlemek için en iyi alternatif haline getiriyor.

Biz de bu rehberde sıcak havalarda hem ekonomik hem de işlevsel çözümler sunan en iyi vantilatör modelleri sıraladık.

Yaz Sıcaklarına Karşı Önlem Alın: En İyi Klima Modelleri
Yaşam

Yaz Sıcaklarına Karşı Önlem Alın: En İyi Klima Modelleri

Yazın sıcak havalarda sizi ve bulunduğunuz mekanı ferahlatacak en iyi klima modellerini sizin için derledik. İşte, hava kalitesini artıran en iyi klimalar!

En İyi 10 Vantilatör Modeli

  • Rowenta VU4110 Home Comfort Essential 3 Kademeli Ayaklı Vantilatör
  • Altus Al 16 A Ayaklı Vantilatör
  • Fakir VC 20 S Vantilatör
  • Xiaomi Smart Standing 1 C Vantilatör
  • Raks Sf 16 Faros Ayaklı Vantilatör
  • Xiaomı Akıllı Kule Tipi Vantilatör
  • Beko 31660 Av Ayaklı Vantilatör
  • Airking Ottowa 2 Salınımlı Portatif Vantilatör
  • Arçelik 16380 Hkv Kule Tipi Vantilatör
  • Luxell LXF-285 Ayaklı Vantilatör

1. Rowenta VU4110 Home Comfort Essential 3 Kademeli Ayaklı Vantilatör

En iyi vantilatör modelleri içerisinde yer alan Rowenta VU4110 Home Comfort Essential, 3 kademeli hız ayarına sahip. 120° etki alanı sunan geniş hava difüzyonundan oluşuyor. Hava akışını çok geniş alana yayan otomatik sallama özelliğiyle dikkat çeken vantilatör, kolayca taşınabiliyor.

2. Altus Al 16 A Ayaklı Vantilatör

Şık tasarımlı Altus Al 16 A ayaklı vantilatör, 50 W güçle çalışıyor. 3 kademeli hız ayarı bulunan vantilatör, geniş açıyla etrafı soğutuyor. 120 dakikaya kadar ki zaman ayarı da vantilatörün kullanışlılığını net şekilde ortaya koyuyor. Sessiz vantilatör tavsiye isteyenler için özellikle Altus Al 16 A’yı belirtebiliriz.

3. Fakir VC 20 S Vantilatör

2 yönlü salınım özellikli Fakir VC 20 S vantilatör, 55W gücünde motordan oluşuyor. 16 inç çapında pervane ve 3 kademeli hız ayarı bulunuyor. Böylelikle kullanıcılar istedikleri seviyede serinleme performansından yararlanabiliyorlar. Fakir VC 20 S vantilatör, zaman ayarı özelliğiyle de çok kullanışlıdır.

4. Xiaomi Smart Standing 1 C Vantilatör

“En iyi vantilatör hangisi” diye soranlara önerebileceğimiz vantilatörler arasında Xiaomi Smart Standing 1 C’de yer alıyor. Xiaomi Smart Standing 1 C, 45 W güce sahip. 3 hız kademeli olarak tasarlanan vantilatörün 3 farklı rüzgar modu var. Dönme açısı 90° olan vantilatör sessiz çalışıyor. Wi-Fi üzerinden bağlantı kurulabilen vantilatör, salınım özelliğiyle de çok kullanışlı.

5. Raks Sf 16 Faros Ayaklı Vantilatör

Isınma kontrolü özelliği de bulunan Raks Sf 16 Faros, 16 inç çapındaki pervanesiyle kullanıcılarını serinletiyor. Yüksek performansta serinletme özelliğine sahip olan Raks Sf 16 Faros’un motor gücü, 60W’dır. 3 kademeli hız ayarının yanında 2 yönlü salınım özelliği de dikkat çekiyor.

6. Xiaomi Akıllı Kule Tipi Vantilatör

En iyi vantilatör modelleri içerisindeki Xiaomi Akıllı Kule Tipi Vantilatör, çok yönlü hava akımı sağlıyor. Akıllı sesli komut sistemiyle geliştirilen bu vantilatör, Google+ Alexa özellikli hoparlörlerle çalışabiliyor.

150° ayarlanabilir ultra geniş açı özelliği sayesinde olduğu alana serinletici hava akımı aktarıyor. En sessiz vantilatör modelleri içerisindeki bu cihaz, enerji tasarrufu açısından da çok avantajlıdır. 100 seviyeli hız ayarı üzerinden değişken rüzgar hızıyla istenilen hava akışına ulaşılabiliyor.

7. Beko 31660 Av Ayaklı Vantilatör

Motor gücü 50W olan Beko 31660 Av Ayaklı Vantilatör, 3 hız kademe ayarına sahip. Zaman ayarlı vantilatör, ağır ve dairesel tablasıyla kullanımı çok güvenlidir. Bulunduğu alanı çok iyi serinletiyor.

8. Airking Ottowa 2 Salınımlı Portatif Vantilatör

En iyi vantilatör çeşitlerinden Airking Ottowa 2, estetik tasarımıyla dikkat çekiyor. 60 Watt güce sahip motordan oluşuyor. 3 ayrı hız kademesi olan vantilatör; sleep, normal ve natürel olmak üzere 3 rüzgar modludur. Airking Ottowa 2, aşırı ısınmaya karşı motor emniyetlidir.

9. Arçelik 16380 Hkv Kule Tipi Vantilatör

Otomatik modlu Arçelik 16380 Hkv Kule Tipi Vantilatör, 10 hız kademelidir. Kablosuz telefon şarj özelliği bulunan vantilatörde Bluetooth vantilatörde var. Rüzgar hızı set fonksiyonlu vantilatörde uyku modu da var.

10. Luxell LXF-285 Ayaklı Vantilatör

En iyi vantilatör modelleri listemizin son sırasında yer alan Luxell LXF-285, 45W motor gücüyle çalışıyor. 3 hız kademesi ve şık tasarımıyla dikkat çeken vantilatör, 90 derecede güçlü şekilde serinlik salınımı gerçekleştiriyor. Aynı zamanda aşırı ısınmaya karşı da dayanıklıdır.