En İyi Matt Rife Filmleri ve Dizileri

Ünlü komedyen ve oyuncu Matt Rife'ın rol aldığı en iyi filmleri ve TV Showlarını sizin için sıraladık! İşte, Matt Rife'ın rol aldığı başarılı yapımlar!

2023 yılında kendi stand-up showu ile adından söz ettirmeyi başaran ABD’li komedyen ve oyuncu Matt Rife, şimdiye kadar birçok yapımda rol aldı. Komedyenin hem oyunculuk hem de stand-up alanındaki başarısı dünya çapında ünlenmesine ortam hazırladı.

Bu yazımızda Matt Rife’ın hayatı, en iyi Showları ve filmlerine göz atıyor olacağız. İşte, Matt Rife’ın kariyerindeki en iyi yapımlar!

Matt Rife Kimdir?

Columbus, Ohio doğumlu olan genç ve başarılı sanatçı 10 Eylül 1995 yılında dünyaya geldi. North Lewisburg’da çocukluğunu geçirdikten sonra bir süre New Albany ve Mount Vernon’da yaşamını sürdü.

İş hayatına atılmak için Los Angeles’a taşınan oyuncu eğlence sektöründe kariyer yaptı ve birçok ünlü yapımda rol aldı. Gelin, Matt Rife’ın bulunduğu en iyi projelere yakından bakalım.

En İyi Matt Rife Filmleri ve TV Showları

  • WTH: Welcome to Howler
  • Karma: Death at Latigo Springs
  • The Private Eye
  • Just Swipe
  • Uyurgezerin Kabusu

WTH: Welcome to Howler

Üç üniversite öğrencisi gencin yurtta kalma hikayesini anlatan bu dizide Matt Rife toplam 7 bölümde oynadı. Seksi komşuları ile ilginç anlar yaşayan gençlerin hikayesi filmin ana konusunu oluşturuyor.

Karma: Death at Latigo Springs

Charley Stevens, yakın geçmişte kaybettiği annesinin büyüdüğü kasabaya taşınır. Buraya vardıktan sonra annesinin neden kasabayı terk ettiğine dair farklı ipuçları bulur ve korkutucu hikayelerle baş etmek zorunda kalır.

The Private Eye

Bu filmde başarılı bir özel dedektif olan Mort Madison’ın hayatı yeni aldığı bir işten sonra adeta evrime uğruyor. Çekici bir kadının ilginç bir vaka için kendisini işe alması sonucu beklenmedik olaylar başına geliyor.

Just Swipe

Matt Rife’ın Colin rolünü oynadığı bu filmde popüler tanışma uygulamasında çıkan önerileri kaydırarak doğru kişiyi bulmaya çalışan bir kadının hikayesi konu alınıyor. Arkadaşları ile istişare yaparak vereceği kararların sonucunda bakalım neler yaşayacak?

Uyurgezerin Kabusu

Dr. Albert Beck adlı karakter işlediği çok sayıda suç nedeniyle aranmaktadır. Bir uyku kliniğinde yeni bir iş için yola çıkan başka bir doktorun kimliğine bürünen Beck, ilk hastası Shelli’ye aşık olur. Filmin ana konusu da bu hikaye etrafında döner.