Counter-Strike 2 Duvarın Arkasındaki Düşmanları Görme Hilesi Nasıl Yapılır?

Counter-Strike 2'de duvar, kapı ve objelerin arkasına saklanan düşmanların yerini görün! Bu hile ile düşmanları alt etmek çok kolay!

İmge Kaplan -

CS oyuncuları nefes kesen mücadeleler sırasında küçük hilelere ihtiyaç duyabiliyor. Düşmanları daha kolay bir şekilde görüp galibiyeti yakalamak isteyenler duvarın arkasındaki düşmanları görme hilesi ile oyuna bir adım önde başlıyor.

Duvarları ve içi dolu nesneleri saydam hale getiren bu hile ile siz de rakiplerinizin saklandığı noktaları kolayca tespit edip etkili bir şekilde nişan alabilirsiniz.

Bu hile için önerilen yöntemlerden birisi sadece çevrimdışı oyunlarda veya sizin yönettiğiniz sunucularda çalışıyor. Konsola yazacağınız basit bir komut sayesinde bu tip oyunlarda düşmanlarınızı bulmak çok kolay.

Çok oyunculu modda duvar arkasındaki düşmanı görmek için ise farklı bir yöntem uygulamanız gerekiyor. Bu içerikte her ikisi için de izlemeniz gereken adımları sıraladık. Counter-Strike 2 wall hack hakkında bilmeniz gerekenler yazının devamında sizi bekliyor.

Oyun

Counter-Strike 2 (CS 2) FPS Drop Sorunu Nasıl Çözülür?

Counter-Strike 2 Wallhack Kodu ile Duvar Arkasındaki Düşmanları Görme Hilesi

Bu noktada Counter-Strike 2'de hile kullanan oyunculara çeşitli yaptırımlar uygulandığını hatırlatmakta fayda var. Zira, hile kullanan oyuncular şikayet edildiğinde turnuvalardan veya sunucudan atılma, yasaklanma gibi sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bunun yanında oyundaki rütbeniz ve saygınlığınız da zarar görebilir. 

Counter-Strike 2 Çoklu Oyunda Duvar Arkası Görme Nasıl Yapılır?

Çoklu oyun modunda bu hileyi kullanmak için üçüncü parti yazılımlardan destek almak gerekebiliyor. Hangi uygulamayı kullanacağınızı bilmiyorsanız, CS Wall Hack için bu uygulama işinize yarayabilir.

Uygulama kullanmadan çoklu oyun modunda duvar arkası görme işlemi için ise şu yöntemi deneyebilirsiniz:

Yukarıda da belirttiğimiz gibi sunucunun yöneticisi olduğunuz durumlarda konsola gireceğiniz kod ile bu hileyi aktifleştirme şansınız var. Çoklu oyunlarda da eğer oyuna ilk giren kişi ve grubun yöneticisi sizseniz, arkadaşlarınız oyuna dahil olmadan önce bu hileyi aktifleştirmeyi deneyebilirsiniz.

nasıl yapılır

Klavyede Yaklaşık (~) İşareti Nasıl Yapılır? (Windows / Mac)

Counter-Strike 2’de wall hack dahil olmak üzere çeşitli hileleri kullananlara kalıcı cezalar uygulanıyor. Bu yüzden temkinli olmanız gerektiğini de bir kez daha hatırlatmış olalım.

Benzer İçerikler

YORUMLAR