Call of Duty Black Ops 6 Sistem Gereksinimleri ve Fiyatı

Call of Duty'nin yeni versiyonu Black Ops 6 ile ilgili detaylar açığa çıktı. İşte, bu oyunun sistem gereksinimleri, konusu ve fiyatı!

Call of Duty tutkunlarını çılgına çevirecek muhteşem bir kurgu bu oyunda sizi bekliyor. Soğuk Savaş’ın sona ermesi ile birlikte ABD’nin tek süper güç haline gelme sürecinde yaşanan casus aksiyon hikayeleri bu oyunun ana temasını oluşturuyor. 

90lı yılların başında geçen aksiyon dolu olaylar ile gerçek bir Black Ops deneyimi yaşamak istiyorsanız bu oyun tam size göre! Bu oyunda farklı saldırı haritaları ile çok oyunculu oyun deneyimi de sizi bekliyor. Tehlikeli soygunlar ve heyecan dolu casusluklara hazır olun!

Geçmişten Günümüze Call of Duty Serisi Oyunları
OYUN

Geçmişten Günümüze Call of Duty Serisi Oyunları

Call of Duty serisi, pek çok oyuncunun favori oyun serilerinden birisidir. Bu yazımızda Call of Duty serisini yakından inceliyoruz.

Normal senaryonun yanı sıra bu oyunda Zombi modu da oyun severlerle yeniden buluşuyor. Yani bir yandan görevleri yerine getirip çok oyunculu mücadelelere dahil olurken bir yandan da ölü akınlarına hazırlıklı olmanız gerekiyor. Heyecan ve aksiyon sevenler için eğlenceli bir oyun olduğunu söyleyebiliriz.

Call of Duty Black Ops 6 Sistem Gereksinimleri

Dünyanın dört bir yanında oyun severlerin başından kalkmadığı aksiyon oyunlarının başında Call of Duty geliyor. Bu versiyonu cihazına indirip oynamak isteyenler Steam’da Black Ops 6’yı kolayca bulabiliyor. Tabi, sadece oyunu bulmak da yeterli değil. Mevcut cihazınızın sahip olduğu özelliklerin bu versiyonun sistem gereksinimlerini de karşılaması gerekiyor.

Minimum 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektiren oyun için Steam hesabınızı bir telefon numarasıyla senkronize etmiş olmanız gerekiyor. Black Ops 6’yı etkinleştirebilmek için Call of Duty: Modern Warfare III veya COD: Warzone’a ihtiyaç duyuluyor.

Call of Duty Black Ops 6 Fiyatı

Steam’de henüz satışa çıkmamış olan oyunun çıkış tarihi için bu yılın son çeyreğine işaret ediliyor. Steam’de paylaşılan verilere bakılırsa 25 Ekim 2024’te piyasaya sürülmesi bekleniyor. Şimdiden Steam’de Call of Duty serisinde sıralanıyor.

Ön sipariş oluşturmak isteyenler için de çeşitli seçenekler mevcut. Standart sürümde ön sipariş bedeli 69.99 dolar olarak listeleniyor. Kasa sürümü için 99.99 dolar, ‘kasa sürümüne geçiş’ için 30 dolarlık bir ödeme yapmanız gerekiyor.

En İyi Ücretsiz Online Aksiyon Oyunları - Dev Liste
OYUN

En İyi Ücretsiz Online Aksiyon Oyunları - Dev Liste

Bu yazımıza göz atın ve birbirinden güzel en iyi ücretsiz online aksiyon oyunlarını keşfedin.

Siz bu oyun hakkında ne düşünüyorsunuz? Satın alıp oynamayı düşünüyor musunuz? Call of Duty Black Ops 6 hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!