Bilgisayar iPhone'u Görmüyor Sorunu Nasıl Çözülür?

iPhone'u bilgisayara bağlarken sorun yaşıyorsanız işte çözümü! Bilgisayar iPhone'u görmüyor sorunu nasıl çözülür? Bu içerikte adım adım anlattık!

İmge Kaplan -

Bilgisayara USB kablosu ile bağlanan iPhonelarda veri aktarımı yapılmak istenildiğinde sık karşılaşılan sorunlardan birisi ‘bilgisayar iPhone’u görmüyor’ sorunu oluyor. Özellikle Windows bilgisayarlarda görülen bu sorunu çözmek için kontrol etmeniz gereken bazı önemli ayrıntılar var. Gerekli kontrolleri sağladıktan sonra kısa sürede bu sorunu çözebilirsiniz.

Temel kontrollerin ardından sorun hala devam ediyorsa paniğe kapılmayın. Böyle durumlarda da deneyebileceğiniz farklı çözüm yolları var. Bu içerikte bilgisayar iPhone’u görmüyor sorununu kökten çözmenizi sağlayacak tüm yöntemlerin yer aldığı detaylı bir rehber bulabilirsiniz. İşte, bilgisayar iPhone’u görmüyor sorununu çözmek için izlemeniz gereken adımlar!

nasıl yapılır

Bilgisayar Açılırken Kapanıyor, Çözümü Nedir?

Bilgisayar iPhone’u Görmüyor Sorunu Nasıl Çözülür?

Bu bilgilerden yola çıkarak gerekli kontrolleri sağladığınız halde hala bilgisayarınız iPhone’u görmüyorsa son olarak AMDS ile ilgili birkaç işlem yapmanız gerekir. Bu işlemleri şu şekilde sıraladık:

Peki, AMDS yeniden başlatma nasıl yapılır? Derseniz içeriğin devamında bu işlemin nasıl yapılacağını anlatıyoruz.

AMDS Yeniden Başlatma Nasıl Yapılır?

Bilgisayar iPhone’u görmüyor sorunu halen devam ediyorsa sürücü kontrollerini yapmanız gerekir. Bunun için izleyeceğiniz adımlar ise iTunes’u nereden bilgisayara indirdiğinize göre değişiklik gösterir.

Eğer Microsoft Store’dan iTunes’u indirdiyseniz:

iTunes’u bilgisayarınıza Apple’dan indirdiyseniz:

teknoloji

En İyi Bilgisayar Hızlandırma Yöntemleri - 2024

Bilgisayar iPhone’u görmüyor sorununu çözmek için bu bilgilerden hangisi işinize yaradı? Deneyimlerinizi yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR