Beats Solo 4 Özellikleri ve Fiyatı

Beats'in yeni kulak üstü kablosuz kulaklık modeli ile tanışın! İşte, Beats Solo 4'ün özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi!

İmge Kaplan -

Beats’in yeni çıkan kablosuz kulak üstü kulaklık modeli Solo 4 görücüye çıktı. Yüksek pil ömrü sunan kulaklık dayanıklılığı ile ön plana çıkıyor. Kullanışlılık açısından çeşitli avantajlar sunan modelin satış fiyatı ve muhtemel çıkış tarihi de açıklandı.

Bu yazımızda henüz tanıtımı yapılan Beats Solo 4’ün özelliklerini ve ürünle ilgili açıklanan diğer detayları inceliyoruz.

teknoloji

En İyi Gürültü Önleyici Kulaklık Modelleri ve Fiyatları

Beats Solo 4 Özellikleri

Beats Solo 4 Fiyatı

Beats Solo Buds ile birlikte tanıtımı gerçekleştirilen kulak üstü kablosuz kulaklık modelin Beats Solo 4’ün fiyatı 200 dolar olarak açıklandı. Türkiye satış fiyatı ise 9.299 TL olarak belirlendi. 

Beats Solo 4 Çıkış Tarihi

Beats kullanıcılarının heyecanla beklediği Solo 4’ün 2024 yılının yaz aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyordu. Bu beklentiler boşa çıkmadı. Cihazın satışının başlayacağı tarihe ilişkin olarak bu yılın Haziran ayı işaret edildi.

teknoloji

Suya Dayanıklı Kablosuz Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - 2024

Siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? Beats Solo 4 fiyat ve performans açısından sizce beklentileri karşılıyor mu? Yorumlarınızı bizimle paylaşın!

Benzer İçerikler

YORUMLAR