ASUS Çift Ekranlı Taşınabilir Monitör: ZenScreen Duo OLED MQ149CD Özellikleri ve Fiyatı

ASUS'un yeni çift ekranlı monitörü tanıtıldı. İşte, katlanıp taşınabilen iki ekranlı ASUS ZenScreen Duo OLED MQ149C ve özellikleri!

İmge Kaplan -

Teknolojik ürünleri ile bir dünya markası haline gelen ASUS, yeni nesil çift ekranlı monitörünü geçtiğimiz günlerde tanıttı. Çoklu ekranda çalışmalarını sürdürenler bu teknoloji sayesinde tek ürünle çift ekranda çalışmanın ayrıcalığını yaşayabilecek. Taşınabilir monitör olarak tasarlanan üründe geniş bir çalışma alanına sahip olacaksınız.

OLED teknolojili bu monitörü dilediğiniz zaman katlayıp gideceğiniz yere yanınızda götürebilirsiniz. Bu yazımızda ZenScreen Duo OLED MQ149CD monitörü ile ilgili detaylara yakından bakıyoruz. İşte,  ASUS’un yenilikçi taşınabilir monitörünün özellikleri ve fiyatı!

Mobil

Performansınızı Artırın: En İyi Oyuncu Telefonları Hangileri?

ASUS ZenScreen Duo OLED MQ149CD Özellikleri

ASUS ZenScreen Duo OLED MQ149CD Fiyatı

ASUS’un çift ekranlı kullanışlı monitörünün ne zaman satışa çıkacağı ve satış fiyatının ne kadar olacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bu nedenle gerek yurt dışı gerek yurt içi fiyatına ilişkin gerçek bir veri paylaşmak henüz mümkün değil.

Siz bu ürünü nasıl buldunuz? Çift ekran kullanımına hangi alanlarda ihtiyaç duyuyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizimle paylaşın!

Benzer İçerikler

YORUMLAR