ASUS Çift Ekranlı Taşınabilir Monitör: ZenScreen Duo OLED MQ149CD Özellikleri ve Fiyatı

ASUS'un yeni çift ekranlı monitörü tanıtıldı. İşte, katlanıp taşınabilen iki ekranlı ASUS ZenScreen Duo OLED MQ149C ve özellikleri!

Teknolojik ürünleri ile bir dünya markası haline gelen ASUS, yeni nesil çift ekranlı monitörünü geçtiğimiz günlerde tanıttı. Çoklu ekranda çalışmalarını sürdürenler bu teknoloji sayesinde tek ürünle çift ekranda çalışmanın ayrıcalığını yaşayabilecek. Taşınabilir monitör olarak tasarlanan üründe geniş bir çalışma alanına sahip olacaksınız.

OLED teknolojili bu monitörü dilediğiniz zaman katlayıp gideceğiniz yere yanınızda götürebilirsiniz. Bu yazımızda ZenScreen Duo OLED MQ149CD monitörü ile ilgili detaylara yakından bakıyoruz. İşte,  ASUS’un yenilikçi taşınabilir monitörünün özellikleri ve fiyatı!

Performansınızı Artırın: En İyi Oyuncu Telefonları Hangileri?
MOBİL

Performansınızı Artırın: En İyi Oyuncu Telefonları Hangileri?

En iyi oyuncu telefonları hangileri? Bu rehberde oyunları yüksek performansta oynayabilmenize imkân tanıyan akıllı telefon modellerini sıraladık.

ASUS ZenScreen Duo OLED MQ149CD Özellikleri

  • İster yatay ister dikey olarak kullanabileceğiniz monitör katlı hale getirildiğinde laptop’a benzer bir görünüme kavuşuyor.
  • 14 inç boyutundaki ana ekran OLED teknolojisi ile geliyor.3840 x 2160 px çözünürlük ve 4K Ultra HD görüntü kalitesi sunuyor.
  • İkinci ekranın boyutu ise 12.6 inç olarak belirtiliyor. Bu ekranda ekran teknolojisi olarak IPS kullanılmış.Ekran çözünürlüğü 1920 x 515 px.
  • Klavyenin üst kısmına konumlandırılan ikinci ekrana erişim oldukça kolay.
  • Yüksek kontrast sunan OLED ekranda görüntü kalitesi de yüksek oluyor. Renkler daha canlı, siyahlar daha derin ve HDR sayesinde renk doğruluğu oldukça başarılı bir seviyede.
  • Cihazın portatif özellikte olması bu teknolojiyi istediğiniz yere taşıyabilmenize olanak sağlanıyor.
  • Bir ekranda sunum yaparken diğer ekranda not alma gibi işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Profesyonel kullanıcılar için oldukça kullanışlı bir seçim olan bu monitör fotoğraf ve video düzenlemesi yapanların işini kolaylaştıracak gibi gözüküyor.
  • Profesyonellerin yanı sıra teknoloji tutkunlarının da ilgisini çeken taşınabilir, çift ekranlı monitör toplam 1.5 kg ağırlığında olduğu için taşıma sırasında büyük bir yük oluşturmuyor.
  • İnce bir çerçeveye sahip olan ekranlar estetik bir görünüm sergiliyor. 
  • Kullanışlı stand tasarımı sayesinde farklı açılarda kullanabileceğiniz monitörde bağlantı seçenekleri de oldukça fazla. HDMI ve USB-C girişleri mevcut.
  • Bağlantı seçenekleri sayesinde bu monitörü diğer cihazlara entegre etmek son derece kolay.
  • USB-C girişlerinden biri şarj için kullanılıyor. Bunun yanında monitörde yerleşik bir hoparlör mevcut. Kulaklık girişi sayesinde isteyen kullanıcılar çift ekranlı monitörü kulaklıkla da kullanabiliyor.
  • Evde, ofiste, seyahatte, kafe ve restorana gittiğinizde pratik bir şekilde çantanızdan çıkarıp kullanmaya başlayabileceğiniz fonksiyonel bir ürün olduğunu söyleyebiliriz.

ASUS ZenScreen Duo OLED MQ149CD Fiyatı

ASUS’un çift ekranlı kullanışlı monitörünün ne zaman satışa çıkacağı ve satış fiyatının ne kadar olacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bu nedenle gerek yurt dışı gerek yurt içi fiyatına ilişkin gerçek bir veri paylaşmak henüz mümkün değil.

Siz bu ürünü nasıl buldunuz? Çift ekran kullanımına hangi alanlarda ihtiyaç duyuyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizimle paylaşın!