Android Telefonlarda Varsayılan Tarayıcı Nasıl Değiştirilir?

Android'de tarayıcı olarak kullanmak istediğiniz seçenek hangisiyse onu varsayılan olarak ayarlayın. İşte, Android'de varsayılan tarayıcı değiştirme rehberi!

İmge Kaplan -

Telefonunuzda tıkladığınız bağlantıların açıldığı varsayılan tarayıcıyı değiştirmek istiyor olabilirsiniz. Yeni yüklediğiniz bir tarayıcı ile internette daha özelleştirilmiş bir gezinme deneyimi yaşamayı tercih etmek istemeniz çok doğal. Ancak, bu tarayıcıyı aktif bir şekilde kullanabilmek için kendisini cihazınızda varsayılan tarayıcı olarak tanımlamanız gerekiyor.

Hem Android hem de iOS kullanıcıları varsayılan tarayıcı ayarının nereden değiştirildiğini ve tarayıcı seçiminin nasıl yapıldığını merak ediyor. Bu içerikte, adım adım telefonda varsayılan tarayıcının nasıl değiştirildiğini anlattık. İşte, detaylar!

İnternet

Tarayıcı Deneyimini Üst Seviyeye Taşıyan Chrome Ayarlar

Android Telefonlarda Varsayılan Tarayıcı Nasıl Değiştirilir?

iOS Telefonlarda Varsayılan Tarayıcı Değiştirme

Tıpkı Andorid cihazlarda olduğu gibi iOS telefonlarda da varsayılan tarayıcı ayarını birkaç adımda değiştirmeniz mümkün. Bunun için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

Android telefonlarda varsayılan tarayıcı değiştirme işleminin ne kadar kolay olduğunu ve aynı işlemin iOS cihazlarda da birkaç adımda tamamlanabileceğini öğrenmiş oldunuz. 

İnternet

Bilgisayarda Varsayılan Tarayıcı Nasıl Değiştirilir?

Peki, bu bilgiler işinize yaradı mı? Siz akıllı telefonda hangi tarayıcıyı kullanmayı tercih ediyorsunuz? Bu tarayıcıyı tercih etmenizin sebebi nedir? Yorumlarda düşüncelerinizi ve akıllı telefonda yapmakta zorlandığınız diğer işlemlere ilişkin sorularınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR