Amazon Prime Nedir? Nasıl Üye Olunur?

Amazon’un 2005 yılında kullanıma sunduğu ücretli abonelik programı Amazon Prime üyeliği nasıl alınır? İşte adım adım Amazon Prime üyeliği alma!

Ayşin Demirer -

Amazon’a ait olan Amazon Prime birçok hizmet ve avantajla kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Prime Gaming başta olmak üzere ücretsiz kargo, Prime Video dizileri ve filmleri gibi hizmetler sunuyor. Bu program kullanıcılarına ilk 30 gün ücretsiz deneme hakkı sunuyor.

30 günlük süre zarfında kullanıcılar programın tüm hizmetlerinden yararlanabiliyor. Memnun kalan kullanıcılar aylık sadece 39,00TL ödeyerek programı kullanmaya devam edebilir. Peki, Amazon Prime üyeliği nasıl alınır? Biz bu rehberde Amazon Prime üyeliği alma adımlarından bahsedeceğiz.

nasıl yapılır

Prime Gaming Üzerinden Twitch Kanalına Nasıl Abone Olunur?

Amazon Prime Üyeliği Alma Adımları

Amazon Prime üyeliği almak için şu adımlar takip edilmeli;

Amazon Prime Üyeliği İptal Etme

Amazon Prime’i mobil uygulamalar üzerinden iptal etmek için öncelikle “Menü” alanına giriş yapılır. Akabinde “Hesabım” ve “Prime Üyeliğinizi Yönetin” kısmına girilir. Daha sonra sırasıyla “Üyeliğimi Yönet”, “Ayarları Güncelle”, “Üyeliği ve Ayrıcalıkları Sonlandır”, “İptal İşlemine Devam Et” alanlarına girilerek işlem sonlandırılır.

Amazon Prime üyeliğinin web’ten sonlandırılması içinde ilk olarak “Hesap ve Listeler” kısmına girilir. Buradan sırasıyla aşağıdaki adımlar takip edilir;

Amazon Prime Üyeliği Avantajları Nelerdir?

Yukarıda belirttiğimiz üzere Amazon Prime’a üye olan kullanıcılar birçok avantaja da sahip oluyor. Amazon Prime üyeliği avantajları şöyle sıralanabilir;

Benzer İçerikler

YORUMLAR