AirPods Yazılım Güncelleme İşlemi Nasıl Yapılır?

AirPods yazılım güncellemelerinin nasıl ve ne zaman yüklenmesi gerektiğini merak ediyorsanız doğru yerdesiniz! İşte AirPods yazılım güncelleme rehberi!

İmge Kaplan -

Kablosuz kulaklık sektörünün en favori ürünlerinden birisi şüphesiz, Apple imzası taşıyan AirPodslar. Farklı modelleri bulunan bu kablosuz kulaklıklar da tıpkı diğer cihazlarda olduğu gibi yazılım güncellemeleri alıyor. Telefon, tablet, bilgisayar gibi cihazları manuel olarak güncelleme imkânınız var.

Bu konuda cihazdan gelen bildirimler de size ne zaman nasıl güncelleme yapmanız gerektiği ile ilgili bilgi veriyor. Peki, AirPods’ta yazılım güncelleme işlemi nasıl gerçekleşiyor? AirPods güncelleme işlemi nasıl ve ne zaman yapılır? Bu yazımızda AirPods yazılım güncelleme ile ilgili bilmeniz gereken tüm detayları anlatıyoruz. 

Mobil

AirPods Şarj Olmuyor, Çözümü Nedir?

AirPods Yazılım Güncelleme İşlemi Nasıl Yapılır?

AirPods son güncellemelerini cihazınıza yüklemek istiyorsanız, aslında sizin yapmanız gereken çok az şey var. Çünkü AirPods 1 güncelleme işlemi de AirPods 2 yazılım güncelleme işlemi de manuel olarak gerçekleştirilmiyor. Cihazlar için uygun koşullar sağlandığında bu güncellemeler kendi kendine yükleniyor. Peki, nedir bu uygun koşullar? Gelin, birlikte bakalım.

Mevcut AirPods Sürümü Nasıl Kontrol Edilir?

Benzer İçerikler

YORUMLAR