A Kalite Yenilenmiş Telefon Nedir?

İkinci el ve sıfır telefonlara kıyasla daha uygun fiyatlı olan A kalite yenilenmiş telefon nedir? İşte detaylarıyla A kalite yenilenmiş telefon!

Ayşin Demirer -

Günümüzde akıllı telefonlar hayatımızın olmazsa olmazları arasında yer almaya başladı. Ancak yükselen fiyatları ve ekonomik durumlar sıfır bir telefon almayı zorlaştırıyor. Böyle durumlarda A kalite yenilenmiş telefonlar tercih edilebilir. A kalite yenilenmiş telefon çeşitleri, sınıfına en yakın olan telefon modelleridir. Biz de bu rehberde A kalite yenilenmiş telefonların avantajları ve satın alınır mı sorusunu yanıtlayacağız.

teknoloji

4K ve 8K Arasındaki Fark Nedir? 8K TV Almaya Değer mi?

A Kalite Yenilenmiş Telefon Özellikleri Nelerdir?

A kalite yenilenmiş telefonlarda değişen parça sayısı azdır. Telefonun Touch ID, Face ID vb. tüm özellikleri sorunsuzca çalışır. A kalite yenilenmiş telefon modellerinin bataryası %85-%100 arasında değişiyor. Sıfır telefonlarla aynı performansa sahip olan A kalite yenilenmiş telefonlarda darbe ve eziklikte yoktur.

A kalite yenilenmiş telefonların 1 yıl garantisi olduğu için herhangi bir problemle karşılaşıldığında garantiden dolayı ücretsiz onarılabiliyor. Bu sayede yeni bir telefon almak için yapılacak masraf minimuma inmiş olacak. A kalite yenilenmiş telefonların içerisinde cihaz kimlik belgesi, SIM iğnesi, adaptör ve şarj kablosu yer alıyor.

A kalite yenilenmiş telefonların özellikle aksesuarlarla sunulması kullanıcıların yeni bir telefon deneyimi yaşamalarına olanak tanıyor. A kalite yenilenmiş telefonlar, sertifikalı olarak satışa sunulur. A kalite yenilenmiş telefonlar kullanıcılarına sunuluncaya dek birçok kalite kontrolünden geçiyor. Kullanıcılara garantiyle sunulan bu telefonlar yeniden satılacağı zamanda şu çeşitli kontrollerden geçmek zorundadır;

A kalite yenilenmiş telefonlardan bazıları tüketicilerin telefon modelini yükseltirken takas ettikleri cihazlardır. Bazılarıysa ürün kaynaklı ve müşteri hatasından dolayı tamir edilip yeniden satışa sunulmasıdır.

A Kalite Yenilenmiş Telefon Alınır mı?

A kalite yenilenmiş telefonlar, yeni cihaz piyasa fiyatlarına göre çok daha uyguna sunuluyorlar. Bütçe dostu olarak tabir edilebilir. Aynı zamanda yeni cihazlarla karşılaştırıldığında da daha çok esnek ödeme koşulları ve taksit seçeneğine sahip.

Satın alma seçeneklerinin esnek olması geniş kullanıcı kitlesi ihtiyaçlarına uyum sağlamasını sağlıyor. Yüksek standartlarda yenilendikleri için kozmetik açıdan da kusursuzlardır. Kesinlikle estek problemler göze çarpmaz.

Telefonlar satışa çıkarılmadan önce kapsamlı testlerden geçirildiği için tüketiciye tüm fonksiyonların problemsiz çalıştığı garanti edilmiş olur. Kullanıcılar herhangi bir problemle karşılaştığında değişim ve iade hakkına da sahiptir. Dolayısıyla A kalite yenilenmiş telefon satın alınır mı sorusunu evet şeklinde yanıtlayabiliriz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR