10 Kişi Üzeri Canlı Konferans Yapabileceğiniz Servisler

On kişi ve üzeri katılımcı desteğine sahip en iyi sesli konferans ve video konferans servislerini sizler için derledik.

Berk Demirci -

Etkin iletişim her işletme için başarının temel anahtarıdır. Bu yazımızda on kişi ve üzeri katılımcı desteğine sahip en iyi sesli konferans ve video konferans servislerini sizler için derledik.

10 Kişi Üzeri Canlı Konferans Uygulamaları

Uzaktan çalışanlarla koordine olurken, diğer yerlerdeki meslektaşlarla iletişim kurarken, mevcut ve potansiyel müşteriler ile toplantı yaparken ve daha pek çok yerde canlı konferans servisleri yardımınıza koşuyor.

Tabii kullanacağınız canlı konferans servisinde dikkat etmeniz gereken ilk detay güvenilirlik olarak öne çıkmakta. Tüm canlı konferans servisleri her hizmeti ücretsiz bir şekilde sunmaz ve bazı durumlarda ek hizmetler için ücretlendirme istenebilir.

İşte sizler için hazırladığımız ve birbirinden iddialı on kişi üzeri canlı konferans yapabileceğiniz servisler!

Skype / Skype for Business

Hemen hemen herkesin yakından tanıdığı Skype, küçük işletmeler ve gündelik iletişimler için tercih edilebilecek servislerin başında geliyor. Normal şartlarda 25 katılımcı desteği sunan servis, Covid-19 salgını dolayısı ile bu sayıda artışa gitti ve güncel durumda 50 katılımcı desteği bulunuyor. Skype ücretsiz yapısı ve hem sesli konferans hem de video konferans desteği sunması ile öne çıkıyor.

Buna ek olarak daha profesyonel kullanımlar için Skype for Business listenizde yer alabilir. Azami 250 katılımcı desteği sunan Skype for Business, üst düzey güvenlik imkanları ile öne çıkıyor.

Microsoft Teams

İşletme odaklı sohbet, toplantı, not ve eklenti birleştirme platformu olan Microsoft Teams, güçlü güvenlik önlemleri ile öne çıkıyor. Yine hem sesli hem de video tipi konferans imkanı sunan uygulama, bu noktada güçlü katılımcı desteği ile öne çıkıyor.

Ücretsiz paket için 300 katılımcı desteği sunan uygulama ücretli versiyonlarda sınırsız katılımcı desteği seçeneğini sizlere sunmakta. Ücretli paketlerde servise Office uygulamalarını entegre edebilme şansına sahip oluyorsunuz.

Hangouts / Hangouts Meet

Google tarafından sunulan ve kurumsal yapıları hedefleyen Hangouts ve Hangouts Meet servisleri yazılı, sesli ve video konferansları yapabilmek için iyi bir alternatif olarak karşınıza çıkıyor. G Suite ile entegre şekilde çalışan servis, ücretsiz kullanımlar için de imkan sunuyor.

Spike

Geniş toplantılar ve çevrim içi konferans ve toplantılar için tercih edebileceğini Spike, bireysel ve kurumsal olarak iki farklı abonelik tipi sunuyor. Bireysel aboneliklerde azami on katılımcı desteği bulunurken kurumsal aboneliklerde sınırsız katılımcı desteği sunulmakta. Bireysel aboneliklerin ücretsiz, kurumsal aboneliklerin hesap başına aylık ücretlendirildiğini belirtelim.

FaceTime

FaceTime bu noktada biraz daha kısıtlı bir yapıya sahip. Apple cihazlar arasında video görüşme imkanı sunan servis, iki katılımcı arasında görüşme imkanı sunuyor. Buna karşın görüşmeye azami 32 katılımcı dahil olabiliyor. Yani anlatımın belirli bir odakta döneceği durumlarda tercih edebilirsiniz.

FreeConferenceCall

Tamamı ile ücretsiz kullanım sunan FreeConferenceCall, hem sesli hem de video görüşmeleri için iyi bir tercih olarak öne çıkıyor. Google Takvim ve Outlook ile entegre olabilen FreeConferenceCall ile toplantılarınızı düzenleyebilir, çevrim içi görüşmeler sağlayabilirsiniz.

Peki sizin kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz başka servisler mevcut mu? Kullandığınız servisleri bizlerle ve diğer okurlarımızla hemen aşağıdan paylaşabilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR