Google Pixel 8a'ya Ait Daha Fazla Görsel Ortaya Çıktı: Nasıl Görünecek?

Geçtiğimiz sene Geekbench testinde görünen Google Pixel 8a'ya ait daha fazla yeni görsel ortaya çıktı. Yeni telefon modeli nasıl görünüyor? İşte detaylar!

Yakında tanıtılması beklenen Google Pixel 8a'nın tasarımı daha önceden ortaya çıkmıştı. Telefona dair sosyal medya üzerinden bazı yeni görüntüler paylaşıldı. Peki, Google tarafından piyasaya sürülecek yeni akıllı telefon modeli nasıl bir görünüme sahip olacak?

Google Pixel 8a'nın Tasarımı Nasıl Olacak?

Google Pixel 8a modeline ait olduğu öne sürülen görüntüler paylaşıldı. Ortaya çıkan görseller, Google marka yeni akıllı telefon modelinin nasıl bir tasarıma sahip olacağı hakkında bilgi sahibi olmamıza imkân tanıyor.

Sızdırılan görüntülerde Pixel 8a'nın açık mavi renk başta olmak üzere, yeşil, siyah ve beyaz renklerde piyasaya sürüleceği görülüyor. Telefonun genel olarak tasarımı ise Pixel 6 ve Pixel 7 serisine benziyor.

Daha önce de X (eski adıyla Twitter) üzerinden paylaşılan görsele göre yeni telefonun arka tarafında iki adet kamera, ön yüzeyinde ise bir adet kamera bulunuyor. Cihazın sağ tarafında ses ve güç butonları yer alıyor.

Geçtiğimiz sene Google Pixel 8a modelinin Geekbench puanları ortaya çıkmıştı. Telefon tekli çekirdek testinde 1.218 puan, çoklu çekirdek testinde ise 3.175 puan almıştı. Geekbench testinin sonuçlarına göre telefon 8 GB RAM ve Android 14 işletim sistemi ile beraber gelecek.

Google Pixel 8a Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi
MOBİL

Google Pixel 8a Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Uzun suredir merak içerisinde beklenen Google Pixel 8a'nın özellikleri ve fiyatı ile ilgili bu zamana kadar çeşitli bilgiler ortaya çıktı.

Google Pixel 8a modelinin tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Söz konusu telefon ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR