vivo'dan V40 Serisine Yeni Model: vivo V40 Lite Geliyor!

vivo, v40 serisine yeni vivo v40 Lite modelini eklemeye hazırlanıyor. İşte detaylar!

vivo'dan V40 Serisine Yeni Model: vivo V40 Lite Geliyor!

vivo, 2024 yılının ilk aylarında vivo V30 5G ve vivo V30 Pro 5G'yi farklı pazarlarda piyasaya sürmüştü. Marka geçtiğimiz günlerde vivo V30e telefonunu 2 Mayıs'ta Hindistan'da duyuracağını doğrularken, şimdi de V40 serisine dâhil olacak yeni bir model üzerinde çalışıldığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz ay vivo, Snapdragon 4 Gen 2 işlemci ile donatılmış vivo V40 SE 5G'yi Avrupa'da tanıtmıştı. Yeni ortaya çıkan gelişmeler ise vivo'nun vivo V40 Lite üzerinde çalıştığını gösteriyor.

vivo V40 Lite Önümüzdeki Ay Gelebilir

vivo'dan V40 Serisine Yeni Model: vivo V40 Lite Geliyor!

V2341 model numarasını taşıyan vivo V40 Lite, ilk olarak Bluetooth SIG'nin veritabanında ortaya çıktı. Listeleme, cihazın Bluetooth 5.1 bağlantısını destekleyeceğini ortaya koyuyor.

Ayrıca bu ayın başlarında aynı model numarasına sahip V40 Lite, Global Sertifikasyon Forumu (GCF) veritabanında görüldü. İlginç bir şekilde Bluetooth ve GCF listelerinde cihazın adında "5G" ibaresi yer almıyor.

vivo V40 Lite'ın diğer özellikleri şimdilik bilinmiyor fakat Bluetooth SIG'nin veritabanında ortaya çıkan cihazların yaklaşık bir ay içinde resmiyet kazandığı bilinen bir gerçek. Bu nedenle, vivo V40 Lite'ın Mayıs ayında veya Haziran ayı başında piyasaya sürülmesi oldukça muhtemel.

En İyi vivo Akıllı Telefon Modelleri (2024)
MOBİL

En İyi vivo Akıllı Telefon Modelleri (2024)

vivo, kuşkusuz son zamanların en popüler akıllı telefon üreticilerinden biri. Özellikle de geliştirdiği orta sınıf ve uygun fiyatlı telefonlarla dikkatleri üzerine çeken şirket, fiyat-performans dengesine önem veren kullanıcıların başlıca tercihlerinden biri.

Peki sizin yeni vivo V40 Lite'dan beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR