Samsung Internet Browser'ın Beta Sürümüne Yeni Özellikler Geldi!

Samsung'un mobil tarayıcısı Samsung Internet Browser'ın Beta sürümüne bir dizi yeni özellik geldi. İşte detaylar!

Samsung Internet Browser'ın Beta Sürümüne Yeni Özellikler Geldi!

Samsung'un geliştirdiği ve en optimize olduğunu iddia ettiği tarayıcısı Samsung Internet Browser Beta'ya yeni özellikler ekleniyor.

Samsung telefon kullanıcılarının vazgeçilmezlerinden olan Samsung Internet Browser'ın Beta sürümü, kullanıcıların gelecek olan yeni özellikleri erkenden test etmelerine olanak tanıyor.

Samsung Internet Browser Beta 26.0.0.19 ile Eklenen Özellikler

Samsung Internet Browser Beta uygulamasının yeni sürümü 26.0.0.19, kullanıcıların Gizli Mod'dayken ekran görüntüsü almalarına olanak tanıyan yeni bir özellik içeriyor. Gizli Mod, Chrome'da bulunan Gizli Mod'a oldukça benziyor. Gizli Mod'da, Samsung Internet Browser'ı kullananlar tarayıcıdan çıktıklarında çerezlerin silindiğini görecekler ve hiçbir geçmiş verisi kaydedilmeyecek.

En son beta güncellemesinin değişiklik listesinde belirtilmemiş olsa da X kullanıcısı @theonecid, Samsung Internet Browser Beta sürümünün kullanıcıların ana ekrana bir arama widget'ı ve bir benchmark widget'ı eklemelerine de izin vereceğini belirtti. Bu, kullanıcıların ana ekrandan bir şeyler arayabilecekleri ve ayrıca tarayıcıdaki yer imlerine doğrudan ana ekrandan erişebilecekleri anlamına geliyor.

Samsung Internet Browser'ı Android telefonunuza yüklemek için (bir Samsung telefon kullanıyor olmanız gerekmiyor) doğrudan Google Play Store'u kullanabilirsiniz.

Video İndirmek İçin En İyi Tarayıcı Eklentileri
İNTERNET

Video İndirmek İçin En İyi Tarayıcı Eklentileri

Video indirmek için tarayıcı eklentileri kullanmak isteyen kişiler için bir liste hazırladık. Hazırladığımız listede pek çok hizmet bulunuyor.

Peki siz mobilde hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Deneyimlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR