Nothing Phone (2a) Sayısız Güncellemenin Ardından Sonunda Beklenen Özelliğine Kavuşuyor!

Nothing Phone 2a, aldığı sayısız güncellemeden sonra daha geniş çaplı ve beklenen özelliğin geldiği yeni güncellemesini alıyor. İşte detaylar!

Hem Türkiye'de hem de global çapta büyük sükse yaratarak akıllı telefon pazarına giriş yapan Nothing Phone 2a, her ne kadar donanım olarak güçlü bir telefon olarak gelse de bir takım sıkıntıları bulunuyordu.

Bu sorunların çözülebilmesinin ötesinde aynı zamanda yapay zeka desteğini de kullanıcılarına getirmek isteyen marka, geçtiğimiz ay oldukça fazla güncelleme aldı. Sadece Nisan ayında 3 kere yeni güncelleme sunulan telefona şimdi bir yenisi daha geldi.

Ancak bu yeni güncelleme ile birlikte Nothing Phone 2a kullanan kişiler artık ChatGPT entegrasyonu ile yapay zekaya daha fazla yakınlaşacak. Yeni gelen güncellemeyi Nothing, kendi resmi X hesabı üzerinden paylaştı ve güncelleme detaylarını aktardı.

Nothing Phone 2a Yeni Güncelleme Notları

Güncellemeyle birlikte ChatGPT entegrasyonu haricinde bazı düzeltme ve iyileştirmeler de geleceğini açıklayan marka, telefonlardaki renk tutarlılığı başta olmak üzere cilt tonunı eşleştirerek HDR çekimlerde iyileştirilmiş portre parlaklığına kavuşacak.

Güç tasarruf modunda iyileştirmeler, portre modundaki çekimlerde gürültü sorununu çözümü, Android Auto bağlantısında karşı tarafın arayanı duymaması sorununun çözümü ve akıllı aydınlatma ayarı sunacak yapay zeka destekli algoritma eklenmesi yeni güncellemeyle gelecek bazı yenilikler.

Nothing Phone 2a Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Nothing Phone 2a Özellikleri ve Fiyatı

Nothing Phone 2a özellikleri, Nothing marka akıllı telefon kullanmaktan keyif alan pek çok kişi tarafından merak ediliyordu. Yapılan tanıtımla ile beraber telefonun donanım bileşenleri ve fiyat etiketi belli oldu.

ChatGPT entegrasyonu ile ilgili güncelleme notları ise şu şekilde:

  • Nothing X uygulamasında ChatGPT ile sesli görüşme başlatmak için yeni bir hareket seçeneği. Nothing Ear and Nothing Ear (a) aracılığıyla çalışır. Yakında diğer Nothing ses ürünleriyle de karşınızda olacağız.
  • Ana ekranınızdan hızlı ve kolay erişim için yeni ChatGPT widget'ları.
  • İçeriği doğrudan ChatGPT'deki yeni bir sohbete yapıştırmak için ekran görüntüsünde ve pano açılır penceresinde yeni bir düğme.